Εκρηκτικά, ανατολίτικα, ιδανικά για εκείνους κι εκείνες που θέλουν να ξεχωρίζουν στο πέρασμά τους. Τα αρώματα "This is Him" και "This is Her" του γαλλικού οίκου έχουν κάνει θραύση και σε προκαλούν να τα δοκιμάσεις!

Πρόκειται για ένα ισχυρό brand με δυναμικό χαρακτήρα που έκανε την εμφάνισή του το 1997. Τα εν λόγω αρώματα κυκλοφόρησαν το 2016 κι έκτοτε έχουν προκαλέσει παγκόσμια φρενίτιδα! Μαύρο πιπέρι, σανδαλόξυλο, βανίλια και γκρέιπφρουτ αποτελούν το μυστηριώδες "This is Him", κατάλληλο για τον άντρα που είναι αποφασιστικός, αναζητά την πρόκληση, ξέρει καλά τι θέλει και το διεκδικεί. Από την άλλη, εάν είσαι μια δυναμική γυναίκα, με εκρηκτικό ταπεραμέντο που δε συμβιβάζεται εύκολα με το συνηθισμένο, το "This is Her" είναι η ιδανική επιλογή για σένα. Ροζ πιπέρι, σανδαλόξυλο και γιασεμί συνθέτουν αυτό το συγκλονιστικό άρωμα που ελάχιστες γυναίκες έχει αφήσει ασυγκίνητες. Εκείνες που δεν το έχουν δοκιμάσει ακόμη.

Η απόλυτη ελευθερία, η αυτοπεποίθηση, η περιπέτεια και η μοναδικότητα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της προσωπικότητας που ενέπνευσαν τους δημιουργούς των συγκεκριμένων αρωμάτων. Οι Nathalie Lorson και Aurelien Guichard, διάσημοι αρωματοποιοί, μας χάρισαν δυο από τα πιο ξεχωριστά αρώματα παγκοσμίως και η αλήθεια είναι πως δύσκολα κανείς αντιστέκεται στην άκρως επιτυχημένη σύνθεσή τους.

Στην Οδό Αρωμάτων θα βρεις τα αρώματα τύπου "This is Him"  και "This is Her" με την εκπληκτική ποιότητα, τη μεγάλη διάρκεια και την εξαιρετική απόδοση που χαρακτηρίζει όλα τα χειροποίητα προϊόντα μας. Διαθέσιμα στο eshop μας σε 30, 50 αλλά και 100 ml για να πραγματοποιήσεις τις αγορές σου. Τέλος, εάν θέλεις να σε συντροφεύει το αγαπημένο σου άρωμα καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας μπορείς να επιλέξεις τις αντίστοιχες κρέμες σώματος, τα αφρόλουτρα καθώς επίσης και το after shave, ώστε να δημιουργήσεις ένα ολοκληρωμένο σετ καθημερινής περιποίησης.