Μενού
Καλάθι Αγορών

Χειροποίητα Σαπούνια

Τρία υπέροχα φυτικά σαπούνια για το σώμα και το πρόσωπο. Μέλι, πρόπολη και λεβάντα. Η επιλογή δική σας. Μοναδικές μυρωδιές για σας, τους λάτρεις των σαπουνιών.

Κωδικός Προϊόντος: 3862
Φυτικό σαπούνι φτιαγμένο από λεβάντα. Συνδυάζει φυτικά σόδα και γλυκερίνη με αμυγδαλέλαιο, λεβάντα, εξαιρετικό γαλλικό άρωμα και αποστειρωμένο νερό. Χρησιμοποιήστε το στο ντους, για καθαρισμό προσώπου ή ως απλό σαπούνι...
2,80€
Χωρίς ΦΠΑ:2,80€
Κωδικός Προϊόντος: 3857
Το φυτικό σαπούνι  παρασκευάζεται από βιολογική πρόπολη .   Συνδυάζει  την φυτική βάση σόδας και τη γλυκερίνη με αμυγδαλέλαιο, βιολογική πρόπολη, εξαιρετικό άρωμα Γαλλίας και αποστειρωμένο νερό. Χρησιμοποιήστε το στο ντους, για τον καθαρισμό του προσώπου σας ή σαν απλό σαπούνι χεριών...
2,80€
Χωρίς ΦΠΑ:2,80€
Κωδικός Προϊόντος: 3851
Το φυτικό σαπούνι  παρασκευάζεται από βιολογικό Μέλι .   Συνδυάζει  την φυτική βάση σόδας και τη γλυκερίνη με αμυγδαλέλαιο, βιολογικό μέλι , εξαιρετικό άρωμα Γαλλίας και αποστειρωμένο νερό. Χρησιμοποιήστε το στο ντους, για τον καθαρισμό του προσώπου σας ή σαν απλό σαπούνι χεριών...
2,80€
Χωρίς ΦΠΑ:2,80€
Κωδικός Προϊόντος: 8773
Εξαιρετικό χειροποίητο σαπούνι γλυκερίνης με μοναδικό άρωμα ανθού σύκου. Για τέλεια ενυδάτωση, άρωμα και απαλή επιδερμίδα, με βιταμίνη Ε και βούτυρο καριτέ. Δερματολογικά ελεγμένο και ασφαλές. Προσιτή πολυτέλεια στο καθημερινό σας μπάνιο!!!..
3,50€
Χωρίς ΦΠΑ:3,50€
Κωδικός Προϊόντος: 8768
Εξαιρετικό χειροποίητο σαπούνι γλυκερίνης με μοναδικό άρωμα λεμονόχορτο. Για τέλεια ενυδάτωση, άρωμα και απαλή επιδερμίδα, με βιταμίνη Ε και βούτυρο καριτέ. Δερματολογικά ελεγμένο και ασφαλές. Προσιτή πολυτέλεια στο καθημερινό σας μπάνιο!!!..
3,50€
Χωρίς ΦΠΑ:3,50€
Κωδικός Προϊόντος: 8770
Εξαιρετικό χειροποίητο σαπούνι γλυκερίνης με μοναδικό άρωμα λευκού κρίνου. Για τέλεια ενυδάτωση, άρωμα και απαλή επιδερμίδα, με βιταμίνη Ε και βούτυρο καριτέ. Δερματολογικά ελεγμένο και ασφαλές. Προσιτή πολυτέλεια στο καθημερινό σας μπάνιο!!!..
3,50€
Χωρίς ΦΠΑ:3,50€
Κωδικός Προϊόντος: 8771
Εξαιρετικό χειροποίητο σαπούνι γλυκερίνης με μοναδικό άρωμα περγαμόντο. Για τέλεια ενυδάτωση, άρωμα και απαλή επιδερμίδα, με βιταμίνη Ε και βούτυρο καριτέ. Δερματολογικά ελεγμένο και ασφαλές. Προσιτή πολυτέλεια στο καθημερινό σας μπάνιο!!!..
3,50€
Χωρίς ΦΠΑ:3,50€
Κωδικός Προϊόντος: 8772
Εξαιρετικό χειροποίητο σαπούνι γλυκερίνης με μοναδικό άρωμα ρόδι και βατὀμουρο. Για τέλεια ενυδάτωση, άρωμα και απαλή επιδερμίδα, με βιταμίνη Ε και βούτυρο καριτέ. Δερματολογικά ελεγμένο και ασφαλές. Προσιτή πολυτέλεια στο καθημερινό σας μπάνιο!!!..
3,50€
Χωρίς ΦΠΑ:3,50€
Κωδικός Προϊόντος: 8769
Εξαιρετικό χειροποίητο σαπούνι γλυκερίνης με μοναδικό άρωμα φρούτα του πάθους. Για τέλεια ενυδάτωση, άρωμα και απαλή επιδερμίδα, με βιταμίνη Ε και βούτυρο καριτέ. Δερματολογικά ελεγμένο και ασφαλές. Προσιτή πολυτέλεια στο καθημερινό σας μπάνιο!!!..
3,50€
Χωρίς ΦΠΑ:3,50€
Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)
Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies, την πολιτική απορρήτου μας και τους Όρους Χρήσης