Όλοι λατρεύουμε τα αρώματα και το γεγονός ότι έφθασε το καλοκαίρι δεν πρέπει να μας κάνει να μην τα χρησιμοποιούμε!

Παρακάτω θα βρεις τα tips για να φορέσεις σωστά ένα άρωμα το καλοκαίρι χωρίς να κάνεις κακό στην επιδερμίδα σου λόγω της ηλιακής ακτινοβολίας.

BodySpray το πρωί! Το πρωί μπορείς να χρησιμοποιείς τα γνωστά σε όλους μας bodyspray που δεν περιέχουν οινόπνευμα οπότε είναι ασφαλή ακόμα και για χρήση τις πρωινές ώρες παρά την έκθεση στον ήλιο. Τα bodyspray μας έχουν μεγάλη διάρκεια και ψεκάζοντας επάνω στο δέρμα σου αλλά και στα ρούχα και τα μαλλιά σου θα έχεις ένα αποτέλεσμα που θα διαρκέσει πραγματικά όλη μέρα!

Άρωμα το βράδυ! Ο ήλιος φέυγει τα αρώματα έρχονται! Τις ώρες που δεν έχεις καμία έκθεση στον ήλιο, μπορείς να απολαμβάνεις τα αρώματα χωρίς κανένα φόβο. Ψεκάζοντας στα σημεία που η κυκλοφορία του αίματος είναι εντονότερη (εσωτερικά των καρπών, βάση του λαιμού, εσωτερική πλευρά του αγκώνα, πίσω από τα αυτιά, στο ντεκολτέ) θα έχεις την ιδανική διάρκεια του αγαπημένου σου αρώματος.

Body Lotion & Body Butter all day! Η αγαπημένη σου κρέμα σώματος ή το βούτυρο σώματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το πρωί ως το βράδυ και να σε κάνει να μοσχοβολάς όλη μέρα! Διάλεξε τη μυρωδιά της επιλογής σου από τη μεγάλη μας ποικιλία και στο μέγεθος της συσκευασίας που σε εξυπηρετεί και έτσι θα έχεις ένα προιόν περιποίησης ενισχυμένο με το αγαπημένο σου άρωμα.

DryOil Με τη χρήση ένος dryoilστην αγαπημένη σου μυρωδιά θα ζήσεις μια απολαυστική εμπειρία, καθώς το άρωμα σε μορφή ελαίου είναι πολύ πιο έντονο και με πολύ περισσότερη διάρκεια. Bonuspointότι κρατάς την επιδερμίδα σου ενυδατωμένη και έτσι φορώντας το σε συνδυασμό με το άρωμα σου θα έχεις μέγιστη διάρκεια! Επίσης τώρα το καλοκαίρι μπορείς αφού διαλέξεις το αγαπημένο σου άρωμα από τη συλλογή μας να προσθέσεις shimmerώστε να έχεις την απόλυτα ηλιοκαμένη επιδερμίδα! if]-->