Μενού
Καλάθι Αγορών

Franchise

Σας καλωσορίζουμε στην πιο μυρωδάτη οδό.. Την Οδό Αρωμάτων !!! Μια διαφορετική οδό γεμάτη μοναδικά, αρώματα φτιαγμένα με αγάπη και σεβασμό απέναντι σε όλους εσάς ! Τα αρωματοπωλεία μας δεν είναι άλλη μια συνηθισμένη επιχείρηση. Αντικατοπτρίζουν τους στόχους μας, τη διάθεση για δημιουργία, τη γενική φιλοσοφία μας. Θα χαρούμε να σας παρουσιάσουμε το έργο μας κι έτσι να ενταχθείτε στο σύνολο μιας διαφορετικής εμπειρίας, της "Οδού Αρωμάτων" !Έτσι μπορείς να προμηθευτείς για το κατάστημά σου εξαιρετικά αρώματα, και όχι μόνο, σε μοναδικές συσκευασίες με τη καλύτερη πάντα ποιότητα, πιστοποιημένα και μεγάλης διάρκειας. Παρέχουμε εκπαίδευση του προσωπικού σας και παραμένουμε πάντα διαθέσιμοι και στηρίζουμε την επιχείρησή σου ανά πάσα στιγμή.Επικοινώνησε μαζί μας κι εμείς θα σε βοηθήσουμε να ανοίξεις τη δική σου επιχείρηση η να προμηθευτείς για το κατάστημά σου τα μοναδικά προϊόντα μας !

Ανάπτυξη Franchise

Η Οδός Αρωμάτων, χάρη στη μοναδική ποιότητα των  προϊόντων της, αποτελεί μια σταθερά κερδοφόρα επιχείρηση. Διαθέτοντας ένα άριστα οργανωμένο site και e-shop αλλά και σύγχρονα φυσικά καταστήματα, το έδαφος αποδεικνύεται εύφορο για τη συνεργασία και τη δημιουργία franchise. Στόχος είναι η διαρκής βελτίωση και η ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας μέσω ενός δικτύου σημείων πώλησης, ικανού να προσελκύει καθημερινά νέους αγοραστές. 

Το κέρδος είναι εγγύηση

Χάρη στην εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής των προϊόντων μας, η επιχείρησή μας δεν έχει απλά σταθερά έσοδα από τις πωλήσεις αλλά αυξάνει ολοένα και περισσότερο τον μηνιαίο τζίρο της, γεγονός που την καθιστά πέρα από κερδοφόρα και μια ανταγωνιστική επιχείρηση, ικανή να ανταποκριθεί πλήρως στα κριτήρια του επίδοξου franchiser. 

Low budget

Η επιτυχία δημιουργίας τόσο του εμπορικού όσο και του κατασκευαστικού κομματιού με χαμηλό κόστος αποδεικνύουν την επιχειρηματική ικανότητά μας καθώς επίσης και τη διατήρηση τόσο της ποιότητας των χειροποίητων προϊόντων όσο και της αξιοπιστίας μας. 

Τάχιστη εξυπηρέτηση

Κύριο μέλημά μας είναι φυσικά η άριστη κι άμεση εξυπηρέτηση των συνεργατών μας. Έτσι, η άψογη οργάνωση στο κομμάτι των παραγγελιών, που βασίζεται στο σύστημα διαχείρισης από το κατάλληλα καταρτισμένο προσωπικό μας είναι το Α και το Ω για την επιχείρησή μας. 

Προώθηση-Social Media

Η δύναμη της διαφήμισης και των social media, όπως είναι γνωστό, ευνοεί την προβολή κάθε επιχειρηματικής ιδέας. Έτσι, διαθέτοντας ενεργούς λογαριασμούς στο Facebook, το Instagram καθώς επίσης κι ένα κατάλληλα ενημερωμένο blog φροντίζουμε ώστε να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον με αποτέλεσμα να προσελκύουμε διαρκώς νέο, αγοραστικό κοινό. 

Για περισσότερες πληροφορίες :
e mail :  info@odosaromaton.gr
Τηλέφωνα:  210 5623556  &  6980187978

Χώρος που απαιτείται: Από 20 μέχρι 40 τμ
Entry fees:  5000 ευρώ
Διαμόρφωση καταστήματος: Από 10000 ευρώ
Εμπόρευμα Αρχικό: Από 10000 ευρώ
Royalties: Δεν υπάρχουν
Marketing fees: Δεν υπάρχουν

 

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies, την πολιτική απορρήτου μας και τους Όρους Χρήσης