Το καλοκαιράκι τελείωσε και ήρθε η ώρα να ανασυνταχθούμε για έναν δυναμικό Σεπτέμβρη!

Αναπόφευκτα ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας για όλα τα νέα ξεκινήματα. Είναι ο μήνας που αρχίζουμε και σκεφτόμαστε αρώματα βανίλιας και κανέλας στο σπίτι μας, ζεστή σοκολάτα, αφράτες κάλτσες, κολοκύθες και φθινοπωρινά φύλλα. Αρώματα όπως η βανίλια, το πορτοκάλι, η κανέλα, η σοκολάτα ξυπνούν τις πιο όμορφες φθινοπωρινές αναμνήσεις μας.

Σου έχουμε παρακάτω 5 αγαπημένα φθινοπωρινά αρώματα για να μπεις και εσύ στο Σεπτεμβριάτικο mood αρωμάτων:

MY WAY GIORGIO ARMANI

Λουλουδένιο άρωμα που περιέχει νότες από άνθη πορτοκαλιάς, περγαμόντο, Ινδικό γιασεμί, βανίλια Μαδαγασκάρης, λευκό μόσχο και κέδρο. Ζεστό και φρέσκο, ότι πρέπει για τα πρωινά του φθινοπώρου.

D&G THE ONLY ONE

Γλυκός Σεπτέμβρης θα μπορούσε να είναι το δεύτερο όνομα αυτού του αρώματος. Νότες κορυφής είναι η βιολέτα, το περγαμόντο και το πορτοκάλι. Οι μεσαίες είναι ίριδα, καφές, αχλάδι τριαντάφυλλο και άνθη πορτοκαλιάς. Ενώ η βάση πατσουλί, βανίλια και καραμέλα.

VICTOR & ROLF FLOWERBOMB

Λουλουδάτο και έντονο άρωμα με νότες ανατολής. Νότες κορυφής είναι τσάι, περγαμόντο και oσμανθός. Μεσαίες νότες είναι Ορχιδέα, γιασεμί, τριαντάφυλλο, φρέζια και άνθος πορτοκαλιού αφρικής.Νότες βάσης είναι Πατσουλί και μόσχος.

 

OLYMPEA PACO RABANNE

Τα έντονα ανατολίτικα αρώματα συνδυάζονται αρμονικά με τη γλυκιά βανίλια κια δημιουργούν έναν ακαταμάχητο συνδυασμό! Το γιασεμί, η βανίλια και το σανδαλόξυλο δίνουν έντονο χαρακτήρα στο άρωμα και μέγιστη διάρκεια.

 

MYRRH&TONKA

Ένα νέο Unisex άρωμα από το οίκο Jo Malone London το Myrrh & Tonka είναι μεθυστικό και ταυτόχρονα πικάντικο άρωμα με νότες βανίλιας, λεβάντας, μύρου, τόνκα και αμύγδαλου. Ιδάνικη επιλογή για τις φθινοπωρινές νύχτες.