Μενού
Καλάθι Αγορών

Αρωματικά Wax Melts

Ο πλέον εύκολος τρόπος για να αρωματίσετε το χώρο σας. Καυστήρας, ρεσώ και κεράκια καύσης. Χαλαρώστε, απολαύστε και φτιάξτε ατμόσφαιρα.

Αρωματικό wax melt σοκολάτα πορτοκάλι
Εκτός αποθέματος
Κωδικός Προϊόντος: WM9986
Αρωματικό wax melt ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ. Αρωματικά κεριά κατάλληλα για το σπίτι, το γραφείο και για όλους τους εσωτερικούς χώρους που τοποθετούνται σε αρωματικό καυστήρα με ρεσώ. Περιέχουν εξαιρετικής ποιότητας συμπυκνωμένα αιθέρια έλαια φιλικά προς το περιβάλλον. Διαλέξτε 3 - 4 διαφορετικά αρώμ..
0,60€
Χωρίς ΦΠΑ:0,60€
Αρωματικό κερί wax melt baby powder
Εκτός αποθέματος
Κωδικός Προϊόντος: WM9984
Αρωματικό κερί wax melt BABY POWDER. Αρωματικά κεριά κατάλληλα για το σπίτι, το γραφείο και για όλους τους εσωτερικούς χώρους που τοποθετούνται σε αρωματικό καυστήρα με ρεσώ. Περιέχουν εξαιρετικής ποιότητας συμπυκνωμένα αιθέρια έλαια φιλικά προς το περιβάλλον. Διαλέξτε 3 - 4 διαφορετικά αρώματα..
0,60€
Χωρίς ΦΠΑ:0,60€
Αρωματικό κερί wax melt cherry kiss
Εκτός αποθέματος
Κωδικός Προϊόντος: WM9999
Αρωματικό κερί wax melt CHERRY KISS. Αρωματικά κεριά κατάλληλα για το σπίτι, το γραφείο και για όλους τους εσωτερικούς χώρους που τοποθετούνται σε αρωματικό καυστήρα με ρεσώ. Περιέχουν εξαιρετικής ποιότητας συμπυκνωμένα αιθέρια έλαια φιλικά προς το περιβάλλον. Διαλέξτε 3 - 4 διαφορετικά α..
0,60€
Χωρίς ΦΠΑ:0,60€
Αρωματικό κερί wax melt ocean wave
Εκτός αποθέματος
Κωδικός Προϊόντος: WM9997
Αρωματικό κερί wax melt OCEAN WAVE. Αρωματικά κεριά κατάλληλα για το σπίτι, το γραφείο και για όλους τους εσωτερικούς χώρους που τοποθετούνται σε αρωματικό καυστήρα με ρεσώ. Περιέχουν εξαιρετικής ποιότητας συμπυκνωμένα αιθέρια έλαια φιλικά προς το περιβάλλον. Διαλέξτε 3 - 4 διαφορετικά αρ..
0,60€
Χωρίς ΦΠΑ:0,60€
Αρωματικό κερί wax melt sea salt
Εκτός αποθέματος
Κωδικός Προϊόντος: WM10001
Αρωματικό κερί wax melt SEA SALT. Αρωματικά κεριά κατάλληλα για το σπίτι, το γραφείο και για όλους τους εσωτερικούς χώρους που τοποθετούνται σε αρωματικό καυστήρα με ρεσώ. Περιέχουν εξαιρετικής ποιότητας συμπυκνωμένα αιθέρια έλαια φιλικά προς το περιβάλλον. Διαλέξτε 3 - 4 διαφορετικά αρώμ..
0,60€
Χωρίς ΦΠΑ:0,60€
Αρωματικό κερί wax melt summer lawn
Εκτός αποθέματος
Κωδικός Προϊόντος: WM10000
Αρωματικό κερί wax melt SUMMER LAWN. Αρωματικά κεριά κατάλληλα για το σπίτι, το γραφείο και για όλους τους εσωτερικούς χώρους που τοποθετούνται σε αρωματικό καυστήρα με ρεσώ. Περιέχουν εξαιρετικής ποιότητας συμπυκνωμένα αιθέρια έλαια φιλικά προς το περιβάλλον. Διαλέξτε 3 - 4 διαφορετικά α..
0,60€
Χωρίς ΦΠΑ:0,60€
Αρωματικό κερί wax melt καρύδα
Εκτός αποθέματος
Κωδικός Προϊόντος: WM9985
Αρωματικό κερί wax melt ΚΑΡΥΔΑ. Αρωματικά κεριά κατάλληλα για το σπίτι, το γραφείο και για όλους τους εσωτερικούς χώρους που τοποθετούνται σε αρωματικό καυστήρα με ρεσώ. Περιέχουν εξαιρετικής ποιότητας συμπυκνωμένα αιθέρια έλαια φιλικά προς το περιβάλλον. Διαλέξτε 3 - 4 διαφορετικά αρώματα από τα wa..
0,60€
Χωρίς ΦΠΑ:0,60€
Αρωματικό κερί wax melt κράνμπερι
Εκτός αποθέματος
Κωδικός Προϊόντος: WM9988
Αρωματικό κερί wax melt ΚΡΑΝΜΠΕΡΙ. Αρωματικά κεριά κατάλληλα για το σπίτι, το γραφείο και για όλους τους εσωτερικούς χώρους που τοποθετούνται σε αρωματικό καυστήρα με ρεσώ. Περιέχουν εξαιρετικής ποιότητας συμπυκνωμένα αιθέρια έλαια φιλικά προς το περιβάλλον. Διαλέξτε 3 - 4 διαφορετικά αρώ..
0,60€
Χωρίς ΦΠΑ:0,60€
Αρωματικό κερί wax melt σανδαλόξυλο
Εκτός αποθέματος
Κωδικός Προϊόντος: WM9996
Αρωματικό κερί wax melt ΣΑΝΔΑΛΟΞΥΛΟ. Αρωματικά κεριά κατάλληλα για το σπίτι, το γραφείο και για όλους τους εσωτερικούς χώρους που τοποθετούνται σε αρωματικό καυστήρα με ρεσώ. Περιέχουν εξαιρετικής ποιότητας συμπυκνωμένα αιθέρια έλαια φιλικά προς το περιβάλλον. Διαλέξτε 3 - 4 διαφορετικά α..
0,60€
Χωρίς ΦΠΑ:0,60€
Αρωματικά κεράκια καύσης  Lily
Εκτός αποθέματος
Κωδικός Προϊόντος: 6995
Αρωματικά κεράκια καύσης Lily..
0,60€
Χωρίς ΦΠΑ:0,60€
Αρωματικά κεράκια καύσης Vanilla honey
Εκτός αποθέματος
Κωδικός Προϊόντος: 6999
Αρωματικά κεράκια καύσης Vanilla honey.Αρωματικά κεριά κατάλληλα για το σπίτι,το γραφείο και για όλους τους εσωτερικούς χώρους που τοποθετούνται σε αρωματικό καυστήρα με ρεσώ.Περιέχουν εξαιρετικής ποιότητος συμπυκνωμένα αιθέρια έλαια φιλικά προς το περιβάλλον...
0,60€
Χωρίς ΦΠΑ:0,60€
Αρωματικά κεράκια καύσης White musk
Εκτός αποθέματος
Κωδικός Προϊόντος: 6997
Αρωματικά κεράκια καύσης White musk.Αρωματικά κεριά κατάλληλα για το σπίτι,το γραφείο και για όλους τους εσωτερικούς χώρους που τοποθετούνται σε αρωματικό καυστήρα με ρεσώ.Περιέχουν εξαιρετικής ποιότητος συμπυκνωμένα αιθέρια έλαια φιλικά προς το περιβάλλον...
0,60€
Χωρίς ΦΠΑ:0,60€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 13 (2 Σελ.)
Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies, την πολιτική απορρήτου μας και τους Όρους Χρήσης