Μενού
Καλάθι Αγορών

Μάσκαρες


Κωδικός Προϊόντος: 235
Smoky Lash Fashion Make Up. Μαύρη Μάσκαρα για όγκο και μήκος. Για έντονο βλέμμα και έμφαση στις βλεφαρίδες. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο..
4,90€
Χωρίς ΦΠΑ:4,90€
Volume & Carl Fashion Make Up Μάσκαρα Μαύρη
Εκτός αποθέματος
Κωδικός Προϊόντος: 234
Volume & Carl Fashion Make Up Μάσκαρα Μαύρη για όγκο και μήκος. Για έντονο βλέμμα και έμφαση στις βλεφαρίδες αποστολή σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο..
4,90€
Χωρίς ΦΠΑ:4,90€
Volume Lash Fashion Make Up Μάσκαρα Μαύρη
Εκτός αποθέματος
Κωδικός Προϊόντος: 8111
Volume Lash Fashion Make Up Μάσκαρα Μαύρη για όγκο και μήκος. Για έντονο βλέμμα και έμφαση στις βλεφαρίδες αποστολή σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο..
4,90€
Χωρίς ΦΠΑ:4,90€
Κωδικός Προϊόντος: mask-kafe
Volume Lash Fashion Make Up Μάσκαρα Καφέ για όγκο και μήκος. Βολικό βουρτσάκι χωρίς να αφήνει κόμπους.Έντονο βλέμμα και χρώμα για τέλειες εμφανίσεις!..
4,50€
Χωρίς ΦΠΑ:4,50€
Μάσκαρα Volume Μπλε
Εκτός αποθέματος
Κωδικός Προϊόντος: mask-mple
Volume Lash Fashion Make Up Μάσκαρα Μπλε για όγκο και μήκος.  Βολικό βουρτσάκι χωρίς να αφήνει κόμπους.Έντονο βλέμμα και χρώμα για τέλειες εμφανίσεις!..
4,50€
Χωρίς ΦΠΑ:4,50€
Κωδικός Προϊόντος: mask-mov
Volume Lash Fashion Make Up Μάσκαρα Μωβ για όγκο και μήκος.  Βολικό βουρτσάκι χωρίς να αφήνει κόμπους.Έντονο βλέμμα και χρώμα για τέλειες εμφανίσεις!..
4,50€
Χωρίς ΦΠΑ:4,50€
Κωδικός Προϊόντος: mask-pras
Volume Lash Fashion Make Up Μάσκαρα Πράσινη για όγκο και μήκος.  Βολικό βουρτσάκι χωρίς να αφήνει κόμπους.Έντονο βλέμμα και χρώμα για τέλειες εμφανίσεις!..
4,50€
Χωρίς ΦΠΑ:4,50€
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)
Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies, την πολιτική απορρήτου μας και τους Όρους Χρήσης