Τα καλοκαιρινά αρώματα είναι η τελευταία πινελιά για να ολοκληρώσουν το καλοκαιρινό look μας! Σου έχουμε τις πιο hot προτάσεις για τα απόλυτα καλοκαιρινά αρώματα. Κυριαρχούν οι μυρωδιές της καρύδας, της θάλασσας και της δροσιάς και θα σε ταξιδέψουν στον αγαπημένο σου καλοκαιρινό προορισμό.

BRONZE GODDESS ESTÉE LAUDER Κλασσική καλοκαιρινή αγάπη! Ένα άρωμα που μυρίζει καλοκαίρι, θάλασσα, αντηλιακό. Καρύδα, γιασεμί, μανόλια και καραμέλα συνθέτουν την πιο καλοκαιρινή μυρωδιά! Γλυκό και φρουτώδες, όπως το καλοκαίρι!●

BRONZE GODDESS AZUR ESTÉE LAUDER Ένα άρωμα που σημαίνει καλοκαίρι! Συνδυάζει καρύδα με γιασεμί, περγαμόντο, άνθη πορτοκαλιάς, καραμέλα και σανδαλόφυλο. Είναι γλυκό, αισθησιακό και αποπνέει θηλυκότητα, ότι πρέπει δηλαδή για τις βραδινές εξορμήσεις για ποτό δίπλα στη θάλασσα.

COCONUT PASSION VICTORIA SECRET Υπάρχει πιο καλοκαιρινός συνδυασμός από την καρύδα και τη βανίλια? Το coconut passion είναι ένα άρωμα που οι λάτρεις της καρύδας θα το απολαύσουν όσο κανένα άλλο. Γλυκό και ανάλαφρο, ότι πρέπει για να σου φτιάχνει τη διάθεση κάθε πρωί.

SUMMER BY KENZO Αυτό το άρωμα είναι οι καυτές καλοκαιρινές νύχτες! Λουλουδένιο και ανατολίτικο είναι το ιδανικό για ένα δείπνο δίπλα στη θάλασσα. Συνδυάζει αρμονικά τη βιολέτα, άνθη από μιμόζα, κεχριμπάρι, κέδρο και αμύγδαλο. Αισθησιακό και θηλυκό όσο κανένα!

Summer 21 Αφήσαμε το καλύτερο για το τέλος! Ένα άρωμα με τη δική μας υπογραφή, αποκλειστικά από την Οδό Αρωμάτων, ένα άρωμα που θα σε ταξιδέψει. Γλυκιά πούδρα, νότες musk, φρεσκάδα και καθαριότητα συνθέτουν το απόλυτη αίσθηση ξεγνοιασιάς που όλοι αποζητούμε το καλοκαίρι.Όλα τα παραπάνω αρώματα θα τα βρεις στα καταστήματά μας αλλά και στο e-shop μας σε διάφορα μεγέθη για να διαλέξεις και φυσικά μπορείς πάντα να συνδυάσεις το αγαπημένο σου άρωμα με αφρόλουτρο, body lotion, dry oil & body spray στην ίδια μυρωδιά!