Μενού
Καλάθι Αγορών

Τρόποι αποστολής

Ελλάδα

Τα προϊόντα αποστέλλονται με  ACS courier η με ΕΛΤΑ courier και παραδίδονται στη διεύθυνση που θα ορίσετε μέσα σε δύο ή τρεις εργάσιμες ημέρες από την ημέρα πληρωμής της παραγγελίας.

Η αποστολή της κάθε παραγγελίας  κοστίζει 2,90 €, ενώ για παραγγελίες ανώτερες των 40€, η αποστολή είναι δωρεάν, εκτός αν η περιοχή σας χαρακτηρίζεται δυσπρόσιτη οπότε υπάρχει επιπλέον χρέωση αναλόγως της περιοχής και σύμφωνα πάντα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών,  σε όλη την Ελλάδα.

Σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€.  Η  πληρωμή της αντικαταβολής είναι ανεξάρτητη από το κόστος μεταφοράς  (2,90 Ευρώ) ή της δωρεάν αποστολής.


Κύπρος

Τα προϊόντα αποστέλλονται με courier ACS μέσω θαλάσσιας μεταφοράς και παραδίδονται στη διεύθυνση που θα ορίσετε μέσα σε πέντε έως επτά εργάσιμες ημέρες από την ημέρα πληρωμής της παραγγελίας.

Οι παραγγελίες κοστίζουν 9,20 €, εκτός αν η περιοχή σας χαρακτηρίζεται δυσπρόσιτη οπότε υπάρχει επιπλέον χρέωση αναλόγως της περιοχής και σύμφωνα πάντα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών, σε όλη την Κύπρο.

Σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€. Η πληρωμή της αντικαταβολής είναι ανεξάρτητη από το κόστος μεταφοράς  (9,20 Ευρώ).

Για επιστροφές προϊόντων επικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μας στο 22260 52440

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies, την πολιτική απορρήτου μας και τους Όρους Χρήσης