Τα πιο θηλυκά αρώματα του χειμώνα!

 

Αισθησιασμός, δυναμισμός κι ένταση. Τα τρία βασικότερα στοιχεία που αναζητά κάθε γυναίκα από το άρωμα που θα την συντροφεύει ολόκληρο τον χειμώνα. Όλες μας θέλουμε να ξεχωρίζουμε, να εκπέμπουμε κάτι μοναδικό και να αφήνουμε το στίγμα μας. Υπάρχουν, λοιπόν, αρώματα που μας κάνουν να νιώθουμε ξεχωριστές, ενισχύουν τον δυναμικό χαρακτήρα αλλά και τη σέξυ πλευρά μας.

 

Black Opium by YSL

Ροκ διάθεση για τη γυναίκα που ρισκάρει, που δεν συμβιβάζεται και κάνει τα αδύνατα δυνατά για οτιδήποτε επιθυμεί στη ζωή της. Άνθη πορτοκαλιάς, γιασεμί, πιπέρι και νότες κέδρου ενώνονται για να δημιουργήσουν ένα πικάντικο και φυσικά εκρηκτικό άρωμα κατάλληλο για όλες όσες θέλουν να δηλώσουν παρούσες με το πέρασμά τους.

 

Carolina Herrera-Good Girl

Tonka, γιασεμί, αμύγδαλο και κακάο υπογράφουν τη συνταγή της επιτυχίας! Ένα νέο κεφάλαιο για τον οίκο Carolina Herrera, που χάρη στο θηλυκό και κομψό μπουκαλάκι σε σχήμα γόβας αλλά και το αξεπέραστο άρωμά του απέδειξε ότι είναι δικαιολογημένα η νέα εμμονή για πολλές από εμάς τα τελευταία δυο χρόνια.

 

My Burberry-Burberry

Φρέσκο και νοσταλγικό, βασισμένο στο τριαντάφυλλο, το γεράνι και το περγαμόντο, το πιο πρόσφατο άρωμα του βρετανικού οίκου Burberry έχει ήδη αποκτήσει μεγάλο κοινό και όχι άδικα! Νεανικό και παραμυθένιο, χάρη στις νότες λουλουδιών προσφέρει μια ιδιαίτερη αίσθηση κάνοντάς μας να νομίζουμε πως κάθε μέρα ανήκει στην άνοιξη.

 

Modern Muse-Estee Lauder

Δροσερό κι αισθησιακό, στοχεύει να τονίσει και τις δυο αντίθετες πλευρές που κρύβει μέσα της μια γυναίκα. Το ολοκαίνουριο άρωμα του γαλλικού brand ήρθε για να μείνει και να αφήσει τη δική του πινελιά στον κόσμο των αρωμάτων. Κεχριμπάρι, γιασεμί, αγιόκλημα και βανίλια ενώνονται προκειμένου να συνθέσουν ένα άκρως σαγηνευτικό άρωμα που θα αφήσει εποχή!

 

La vie est belle-Lancome

Ένα θρυλικό άρωμα που δεν γίνεται να μας αφήσει αδιάφορες. Δροσερό, φρουτώδες και αναζωογονητικό ανήκει στις αγαπημένες επιλογές των γυναικών παγκοσμίως-ήδη από το 2012 που πρωτοκυκλοφόρησε-μένοντας πάντοτε στην πρώτη γραμμή. Γιασεμί, φραγκοστάφυλλο και άνθη πορτοκαλιάς είναι τα κύρια στοιχεία που συνθέτουν το "La vie est belle", ένα μοναδικό άρωμα κατάλληλο για όλες τις ηλικίες ανεξαιρέτως.

 

Εσύ ποιο θα διαλέξεις για τον φετινό χειμώνα;