Η άνοιξη είναι εδώ, η διάθεσή μας αλλάζει κι αυτό που θέλουμε από το άρωμά μας είναι να αντιπροσωπεύει την ανεμελιά της λατρεμένης μας εποχής! Δροσερά και φρουτώδη αρώματα, βασισμένα στα πιο μοσχομυριστά λουλούδια, γλυκά με βάση τη βανίλια ή ακόμα και την πούδρα είναι αυτά που αναζητούν οι γυναίκες προκειμένου να τις συντροφεύουν στην καθημερινότητά τους.

Κι όπως είναι φυσικό, άνοιξη χωρίς άνθος δε λογίζεται. Τριαντάφυλλο, γαρδένια, ηλιοτρόπιο και γιασεμί είναι μερικά μόνο από τα αγαπημένα λουλούδια στα οποία βασίστηκαν οι μεγαλύτεροι οίκοι για να δημιουργήσουν αρώματα που μας έκαναν να τα ερωτευτούμε! Συνδυασμένα με χαλαρωτικά έλαια αλλά και νότες φρούτων όπως το φραγκοστάφυλλο, το πορτοκάλι, το ροδάκινο και η εξωτική καρύδα δημιουργούν εκρηκτικές, απόλυτα ανοιξιάτικες αλλά κι άκρως θηλυκές επιλογές, ικανές να μας κλέψουν την καρδιά. Αυτό που επίσης θέλουμε από το άρωμά μας είναι ένταση, διάρκεια κι εξαιρετική απόδοση. Η Οδός Αρωμάτων εγγυάται όλα τα παραπάνω και σας προσφέρει μια τεράστια ποικιλία μοναδικών αρωμάτων, κλασικών αλλά και νέων κυκλοφοριών, εθίζοντάς σας σε έναν ευωδιαστό κόσμο βασισμένο στα λουλούδια, τα φρούτα και τα πιο ευεργετικά έλαια.

Σας προτείνουμε μερικά από τα δικά μας αγαπημένα αλλά και best sellers που έχουν ενθουσιάσει τον γυναικείο πληθυσμό που εμπιστεύεται τα χειροποίητα προϊόντα μας:

 

1. Miss Dior

Δεν χρειάζονται συστάσεις, το όνομα "μιλά" από μόνο του! Είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται κάθε γυναίκα στο ξεκίνημα της αγαπημένης εποχής του χρόνου. Γλυκό, φρουτώδες κι αισθησιακό ταυτόχρονα χάρη στο κεχριμπάρι, τη βανίλια και το τριαντάφυλλο. Εσύ μπορείς να αντισταθείς;

 

2. La vie est belle by Lancome

H χρυσή επιτυχία του γαλλικού οίκου που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σίγουρα αποτελεί μια σταθερά στις ανοιξιάτικες επιλογές μας. Άνθη πορτοκαλιάς, ίριδα, φραγκοστάφυλλο και γιασεμί συνθέτουν τη συνταγή της επιτυχίας κάνοντας το La vie este belle να διατηρεί την υψηλή του θέση στη λίστα των πιο επιτυχημένων αρωμάτων στον κόσμο!

 

3. Coco Mademoiselle by Chanel

Τριαντάφυλλο, μιμόζα, άνθη πορτοκαλιάς και περγαμόντο. Τα μαγικά συστατικά του λατρεμένου αρώματος του οίκου Chanel που αξίζει σίγουρα μια δοκιμή αν δεν την έχετε ήδη επιχειρήσει! Δροσερό, θηλυκό και άκρως ανοιξιάτικο, είναι αδιαμφισβήτητα ένα άρωμα που δεν περνά απαρατήρητο!

 

4. Daisy by Marc Jacobs

Ίσως το διασημότερο άρωμα της beauty σειράς του Marc Jacobs! Χάρη στη βιολέτα, το γιασεμί, τη γαρδένια και το γκρέιπφρουτ χαρίζει δροσιά και φρεσκάδα, απαραίτητα για τις πρώτες μέρες της άνοιξης.

 

5. Flora by Gucci

"Μιλά" από μόνο του! Το εξαιρετικό άρωμα του ιταλικού οίκου είναι απόλυτα συνυφασμένο με την άνοιξη κι ένα είναι σίγουρο, πρόκειται να μείνει αξέχαστο! Παιώνια, σανδαλόξυλο κι άνθη εσπεριδοειδών δίνουν την ιδανική, ανοιξιάτικη πινελιά στην καθημερινότητά μας.