Δεν είναι τυχαίο που από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε το θρυλικό άρωμα Chanel No5 έκλεψε την καρδιά αμέτρητων γυναικών! Η Gabrielle Coco Chanel ήταν εκείνη που το 1923 έφερε στη ζωή μας το νούμερο ένα άρωμα παγκοσμίως και συγχρόνως η πρώτη σχεδιάστρια ρούχων που έκανε βήματα στον χώρο της αρωματοβιομηχανίας. Η επιτυχία ήταν βέβαιη, κάτι που αποδεικνύεται μέχρι και σήμερα καθώς σημειώνει τεράστια ρεκόρ σε πωλήσεις ανά τον κόσμο.

Κάθε άρωμα του διάσημου γαλλικού οίκου, από το πρώτο μέχρι το πιο πρόσφατο είναι δυναμικό, άκρως θηλυκό, ιδιαίτερο και για εκείνη τη γυναίκα που διαθέτει έντονη προσωπικότητα κι εκρηκτικό ταπεραμέντο! Πολλά από αυτά είναι διαθέσιμα στην Οδό Αρωμάτων για να επιλέξεις το ιδανικό για 'σένα. Ας δούμε ορισμένα από αυτά που έχουν ξεχωρίσει στο eshop μας

 

1. Chanel No5

Το διασημότερο άρωμα όλων των εποχών και το μοναδικό πράγμα που φορούσε η Marilyn Monroe όταν έπεφτε για ύπνο, όπως είχε δηλώσει η ίδια σε συνέντευξή της! Βασίζεται στο περγαμόντο, το λεμόνι,το  γιασεμί,το τριαντάφυλλο και το σανδαλόξυλο. Ξυλώδες κι άκρως σαγηνευτικό, το Chanel No5 εδώ κι έναν περίπου αιώνα μένει σταθερό στην κορυφή των προτιμήσεων των γυναικών παγκοσμίως, καθώς κάθε 30 λεπτά πωλείται κι ένα μπουκάλι του!

 

2. Coco Mademoiselle

Άνθη πορτοκαλιάς, περγαμόντο, γιασεμί, τριαντάφυλλο και μιμόζα συνθέτουν αυτό το εκπληκτικό άρωμα που θυμίζει άνοιξη! Φρέσκο, δροσερό και λουλουδένιο το Coco Mademoiselle είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι αν είσαι ρομαντική ψυχή κι αγαπάς τα λουλούδια.

 

3. Coco Noir

Μια από τις πιο πρόσφατες κυκλοφορίες του γαλλικού οίκου. Ήρθε στη ζωή μας το 2012 κι έκτοτε έχει αποκτήσει χιλιάδες πιστές fans σε όλο τον κόσμο!  Γκρέιπφρουτ και περγαμόντο συνδυάζονται αρμονικά με το γεράνι, το γιασεμί και το τριαντάφυλλο. Κομψό, ιδιαίτερο, εκρηκτικό! Το Coco Noir υπόσχεται να σε κάνει να ξεχωρίσεις απλά και μόνο με ένα πέρασμά σου!