" Ο χειμώνας έχει άρωμα από ξύλο. Sandalwood amyris η αλλιώς σανταλόξυλο. Από πολλούς είναι το άρωμα του έρωτα !!!! Το έλαιό του έχει άρωμα παλαιωμένου ξύλου.

Περιέχει Καρυοφυλλένιο, Καδινένη και Καδινόλη. Άρωμα ξεχωριστό και μοναδικό. Αν και οι νότες ξύλου μεταφέρουν σε αρρενωπά χαρακτηριστικά, το σανταλόξυλο δένει αρμονικά και συμπληρώνει τις λουλουδένιες και φρουτένιες νότες που συναντάμε στα περισσότερα γυναικεία αρώματα. Βέβαια στα περισσότερα αντρικά αρώματα αποτελεί τη βάση για τη δημιουργία τους.

Είναι ένα κι ένα για χαλάρωση και διαλογισμό. Βοηθάει στις βρογχίτιδες, λαρυγγίτιδες, το στρες και την κατάθλιψη και προάγει την πνευματικότητα. Έχει μεγάλη αφροδισιακή επίδραση με άμεσα αποτελέσματα τις περισσότερες φορές. Σε πολλά μέρη του κόσμου, χρησιμοποιείται αποκλειστικά για αυτό τον σκοπό.

Πολλές γυναίκες αλείφουν τελετουργικά το σώμα τους με σανταλόξυλο για να ξυπνήσουν το πνεύμα της ερωτικής διέγερσης που κρύβεται μέσα τους. Είναι ένα άρωμα που εκτός από την μίξη με άλλες νότες, μπορεί κανείς να το χρησιμοποιήσει και σαν σκέτο άρωμα σανταλόξυλου.

Και ποιος ξέρει ; Όλα μπορούν να συμβούν !!!!!