Μενού
Καλάθι Αγορών

Προτάσεις RSS Feed

Προτάσεις προϊόντων μας

14 Δεκ 0 1537
Η επιλογή αρώματος είναι κάτι πολύ βασικό τόσο για τις γυναίκες όσο φυσικά και για τους άντρες. Η μυρωδιά είναι αυτή που χαρακτηρίζει έναν άνθρωπο, τον ξεχωρίζει από τους γύρω του και τον κάνει να νιώθει μοναδικός! Για να επιλέξουμε σωστά, όμως, το ά..
02 Φεβ 0 874
Η αλήθεια είναι πως λίγες γυναίκες κάνουν χρήση των καλλυντικών ελαίων. Είναι τα οργανικά λάδια με τις πολλές ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα μας και με πολλές εφαρμογές. Είναι πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα και πρωτεΐνες. Δίνουν στην επιδερμίδα λά..
06 Σεπ 0 948
• Το καλοκαίρι προτιμάμε ελαφρά και απαλά αρώματα. Σε χώρους εργασίας φοράμε αρώματα φλοράλ και φρουτώδη. Το βράδυ πιο έντονα ενώ  δεν συνίσταται το άρωμα στο γυμναστήριο.• Στις προσωπικές σας στιγμές επιλέξτε τις κατάλληλες φερεμόνες. Μην ανακατ..
03 Σεπ 0 850
ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΩΜΑΤΟΣΌσο πιο ενυδατωμένη είναι μια επιδερμίδα, τόσο περισσότερο διαρκεί η μυρωδιά του αρώματός μας. Αντίθετα μια αφυδατωμένη επιδερμίδα, ένα σκασμένο δέρμα δεν θα δώσει διάρκεια στο αγαπημένο σας άρωμα. Το μυστικό λο..
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)
Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies, την πολιτική απορρήτου μας και τους Όρους Χρήσης