Το καλοκαίρι πλησιάζει, η διάθεση ανεβαίνει κι ανυπομονούμε για τις πρώτες βουτιές στη θάλασσα, την αίσθηση της άμμου στο δέρμα και τις χαρακτηριστικές μυρωδιές που συνδυάζονται με τις ωραιότερες αναμνήσεις μας! Δροσερά, φρέσκα αρώματα συντροφεύουν μερικές από τις ομορφότερες στιγμές μας και τα εμπιστευόμαστε ξανά και ξανά προκειμένου να μας θυμίζουν εκείνες, τις ξεχωριστές διακοπές σε κάποιο γραφικό, ελληνικό νησί.

Αυτά που αναζητάμε από το άρωμα που θα μας κλέψει την καρδιά τους καλοκαιρινούς μήνες είναι η δροσιά, οι γλυκές νότες φρούτων, η φρεσκάδα των λουλουδιών και γενικά οι απαλές μυρωδιές που γίνονται μεν αισθητές αλλά δεν είναι τόσο έντονες και πικάντικες όσο οι χειμερινές μας επιλογές. Πολλά αρώματα έχουν ξεχωρίσει για τα παραπάνω κι αποτελούν τρομερά επιτυχημένες συνταγές με εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως! Εμείς σας προτείνουμε τέσσερα από τα πολύ αγαπημένα των γυναικών αλλά και μερικά από τα best sellers της Οδού Αρωμάτων.


1. Bronze Goddess by Estee Lauder

Αξεπέραστο άρωμα, απόλυτα συνυφασμένο με την περίοδο του καλοκαιριού, τις ατέλειωτες ώρες στη θάλασσα, τη μυρωδιά του αντηλιακού και την ανεμελιά των διακοπών! To Bronze Goddess αποτελεί τη νούμερο ένα επιλογή των γυναικών παγκοσμίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες κι όχι άδικα καθώς χάρη στην καρύδα, το γιασεμί και την καραμέλα κρατά τα πρωτεία στη λίστα των πιο επιτυχημένων αρωμάτων. Σαγηνευτικό, τροπικό και φρουτώδες σε κάνει να το λατρέψεις από την πρώτη κι όλας στιγμή!


2. Dolce by Dolce & Gabbana

Φρεσκάδα και δροσιά είναι οι δυο χαρακτηριστικές λέξεις που συνοδεύουν το αγαπημένο άρωμα του ιταλικού οίκου. Το Dolce ξεχωρίζει χάρη στις νότες παπάγιας, νάρκισσου και μόσχου και δίνει στις καλοκαιρινές βραδιές εκείνη τη μοναδική αίσθηση ελευθερίας που αγαπάμε!


3. Agua del Sol by Escada

Λατρεμένο άρωμα που ξεχωρίζει χάρη στον άκρως επιτυχημένο συνδυασμό των συστατικών που περιέχει. Νότες φρούτων και λουλουδιών κάνουν το Agua del Sol να αποτελεί must have επιλογή για το καλοκαίρι. Βερίκοκο, βατόμουρο, μόσχος κι αχλάδι είναι μερικά από αυτά που καθιστούν το καθιστούν ιδανικό για όλες εκείνες που λατρεύουν τα εξωτικά νησιά και τα γλυκά κοκτέιλς.


4. Light Blue by Dolce & Gabbana

Mήλο, τριαντάφυλλο, κέδρος, λεμόνι και γιασεμί συνθέτουν ένα από τα αγαπημένα αρώματα των γυναικών σε ολόκληρο τον κόσμο. Δεν είναι τυχαίο που το Light Blue αποτελεί σταθερή επιλογή για χιλιάδες γυναίκες από το έτος που κυκλοφόρησε, το 2001. Εάν αγαπάς τα αρώματα που αποπνέουν καθαριότητα και φρεσκάδα τότε αυτό είναι το κατάλληλο για σένα!