Ο διάσημος γαλλικός οίκος μας έχει χαρίσει πολλά, ξεχωριστά αρώματα, ιδανικά να ενισχύσουν τη θηλυκότητα αλλά ταυτόχρονα και τη ρομαντική πλευρά κάθε γυναίκας. Το Love, Chloe είναι μια από τις επιλογές που μόλις δοκιμάσεις θα λατρέψεις και δεν θα θέλεις να το αποχωριστείς!

Βανίλια, περουβιανό βάλσαμο και πούδρα είναι τα βασικά συστατικά που αποτελούν το άκρως επιτυχημένο άρωμα του οίκου Chloe. Το ροζ πιπέρι, το άνθος πορτοκαλιάς και η ίριδα συμπληρώνουν αρμονικά τις κύριες νότες του. Αποπνέει φρεσκάδα, δίνει μια μοναδική αίσθηση καθαριότητας και είναι βέβαιο ότι δεν περνάει απαρατήρητο. Φρέσκο και λουλουδένιο, είναι ακριβώς αυτό που αναζητάμε κατά τη διάρκεια της άνοιξης και του καλοκαιριού. Το άρωμα κυκλοφόρησε το 2012 κι έκτοτε έχει κλέψει τις καρδιές χιλιάδων γυναικών ανά τον κόσμο, κι όχι αδίκως! Ψέκασέ το στους καρπούς σου, τον λαιμό, το εσωτερικό των κλειδώσεων και το ντεκολτέ για να γίνει ένα με το δέρμα σου και να ταιριάξει απόλυτα σε αυτό!

Στο eshop μας θα βρεις το χειροποίητο άρωμα τύπου Love, Chloe διαθέσιμο σε 30, 50 και 100ml για να επιλέξεις. Για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, συνδύασέ το με την αντίστοιχη κρέμα σώματος, το αφρόλουτρο ή το λαδάκι, δίνοντάς του έτσι περισσότερη ένταση και μεγαλύτερη διάρκεια!