Πόσες είναι οι φορές που έχουμε αναζητήσει εκείνη την υπέροχη, απαλή μυρωδιά που θυμίζει καθαριότητα και φρεσκάδα; To άρωμα πούδρας, που έχει αφήσει το στίγμα του ανα τις δεκαετίες, έχει αποκτήσει το δικό του κοινό κι όχι άδικα! Μας κάνει να νιώθουμε φρέσκες σαν να έχουμε μόλις βγει από το μπάνιο, ιδανική αίσθηση που αναζητά κάθε γυναίκα από το άρωμα που θα τη συντροφεύει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αρώματα και κρέμες σώματος, λάδια και πολλά ακόμη είναι διαθέσιμα στην Οδό Αρωμάτων και σας περιμένουν να τα εξερευνήσετε προκειμένου να μην αποχωρίζεστε ποτέ αυτή την αίσθηση καθαριότητας.

Εμείς, έχουμε να σας προτείνουμε τις καλύτερες επιλογές σε κρέμες σώματος που έχουν ξεχωρίσει στο eshop μας, αποτελούν best sellers και βρίσκονται στη λίστα των αγαπημένων σας εδώ και χρόνια. Θα τις βρείτε όλες σε 250 ml για μεγάλη διάρκεια που θα σας εκπλήξει!

 

1. Narciso Poudree by Narciso Rodriguez

Όπως και το άρωμα, έτσι ακριβώς και η κρέμα σώματος υπόσχεται να σας χαρίσει φρεσκάδα και απαλότητα ολόκληρη την ημέρα! Περιέχει λάδι ελιάς που ενυδατώνει και περιποιείται βαθιά την επιδερμίδα, προσφέροντας έτσι νεανικό και απαλό δέρμα στη στιγμή!

 

2. Sicily by Dolce & Gabbana

Άνθη πορτοκαλιάς, γιασεμί, περγαμόντο και μπανάνα συμπληρώνουν τη συνταγή της επιτυχίας. Η μοναδική σύνθεση του κλασικού αρώματος του αγαπημένου ιταλικού οίκου υπάρχει και σε κρέμα σώματος για να σας χαρίζει εκείνη την αίσθηση καθαριότητας που είναι απαραίτητη στην καθημερινότητά μας.

 

3. Η δική μας, χειροποίητη κρέμα πούδρας

Κλασικό, απαλό άρωμα κατάλληλο τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά! Είναι σίγουρα μια εξαιρετική επιλογή για όλες εσάς που επιθυμείτε ένα ελαφρύ μεν αλλά καθόλου αδιάφορο άρωμα μιας και δεν υπάρχει περίπτωση να περάσετε απαρατήρητες! Απλώστε την κρέμα σώματος αμέσως μετά το μπάνιο προκειμένου να κρατήσει περισσότερες ώρες.

 

4. Και η χειροποίητη κρέμα πούδρα τριαντάφυλλο

Δε χρειάζονται συστάσεις! Η συγκεκριμένη κρέμα σώματος όπως και το άρωμα αποτελεί σταθερά μια  από τις αγαπημένες σας επιλογές. Διάρκεια, ένταση και μοναδικό αποτέλεσμα που κερδίζει όλο και περισσότερες γυναίκες χάρη στη φρεσκάδα που χαρίζει. Η απαλή μυρωδιά του τριαντάφυλλου δίνει μια υπέροχη, ρομαντική νότα στις πιο ξεχωριστές σας στιγμές. Εμπιστευτείτε την και το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει!