Η αλήθεια είναι πως λίγες γυναίκες κάνουν χρήση των καλλυντικών ελαίων. Είναι τα οργανικά λάδια με τις πολλές ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα μας και με πολλές εφαρμογές. Είναι πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα και πρωτεΐνες. Δίνουν στην επιδερμίδα λάμψη και υγεία !!! 

Κι αν σκεφτεί κανείς ότι μπορεί να συνδυάσει όλες τις ευεργετικές ιδιότητες των ελαίων με ένα άρωμα, πετυχαίνει το τέλειο αποτέλεσμα. Ενυδάτωση με αρωματισμό και με όλες τις ευεργετικές ιδιότητες. Εδώ επιλέγουμε δύο από τα πιο διαδεδομένα, με πολύ καλές ιδιότητες. 

ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ: Το αμυγδαλέλαιο είναι φυσικό υδατικό, κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα και πρωτεΐνες. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για ξηρό, ευαίσθητο και ερεθισμένο δέρμα. Είναι μαλακτικό, με θρεπτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες. Φροντίζει την υγρασία του σώματος σε σωστή ισορροπία. Επίσης βοηθάει στην καταπολέμηση των φλεγμονών και των κνησμών.

JOJOBA OIL: Στην κοσμετολογία το jojoba oil έχει πάρα πολλές εφαρμογές με ιδιαίτερα ευεργετικές ιδιότητες για την επιδερμίδα. Μοιάζει πολύ η δομή του jojoba oil με το σμήγμα του ανθρώπινου δέρματος και έτσι μπορεί να εισχωρεί πολύ εύκολα στην επιδερμίδα μας σε σχέση με άλλα λαδάκια. Είναι πολύ ενυδατικό και ιδανικό για ώριμες επιδερμίδες. Το μυριστικό οξύ που περιέχει έχει αντιφλεγμονώδη δράση , καθώς επίσης βιταμίνη Ε, μέταλλα και πρωτεΐνες. Είναι φυσικό αντηλιακό (SPF 4) και βοηθάει να παραμείνει το μαύρισμα του καλοκαιριού. Αποτελεί κορυφαία βάση για αντηλιακές κρέμες και επίσης συγκρατεί την υγρασία στους ιστούς, με αποτέλεσμα να διατηρεί το δέρμα ελαστικό και να επιβραδύνει την γήρανση. Καθαρίζει σε βάθος και δίνει ιδιαίτερη λάμψη και υγεία στην επιδερμίδα. Δώστε στο δέρμα σας λάμψη & υγεία !!!!