Φθινοπωρινά αρώματα που καθηλώνουν!

Το φθινόπωρο πλησιάζει ολοένα και περισσότερο κι αποχαιρετάμε επίσημα το γλυκό καλοκαίρι με τις λουλουδένιες κι ανέμελες μυρωδιές. Υποδεχόμαστε, λοιπόν, σιγά-σιγά πιο αισθησιακές και πικάντικες επιλογές που θα μας συντροφεύουν και τον χειμώνα. Σπόρος τόνκα, σανδαλόξυλο, περγαμόντο, tobacco κι άνθη πορτοκαλιάς είναι μερικές μόνο από τις νότες που συναντάμε στα αρώματα που θα μας απασχολήσουν από εδώ και στο εξής. 
Αυτό που αναζητάμε για το φθινόπωρο είναι ένα ζεστό, ιδιαίτερο άρωμα με τόνους εσπεριδοειδών, spicy νότες αλλά και πινελιές κάποιων έντονων λουλουδιών, όπως είναι το γιασεμί και η γαρδένια. Ας δούμε τις καλύτερες επιλογές της φετινής χρονιάς που φυσικά θα βρεις διαθέσιμες στο e-shop της Οδού Αρωμάτων για να πραγματοποιήσεις τις αγορές σου. 


1. Scandal by Jean Paul Gaultier
Μέλι, πατσουλί και γαρδένια συνθέτουν αυτό το μοναδικό άρωμα, ιδανικό όχι μόνο για το φθινόπωρο αλλά για ολόκληρο τον χρόνο χάρη στην ιδιαιτερότητά του. Μυστηριώδες, γλυκό αλλά κι αισθησιακό ταυτόχρονα, μια επιλογή που ενθουσιάζει και αναδεικνύει το εκρηκτικό ταπεραμέντο της μεσογειακής γυναίκας! 

2. Acqua di Gioia by Giorgio Armani
Άνθος λεμονιάς, παιώνια, κέδρος και ροζ πιπέρι συνθέτουν το Acqua di Gioia. Μια αξεπέραστη επιλογή για την εποχή που έρχεται, φρέσκο και πικάντικο, ακριβώς αυτό που θέλεις για την ομαλή μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο! 

3. Black Opium by YSL
Κορυφαίο άρωμα που από το 2014 έχει κλέψει τις καρδιές εκατοντάδων γυναικών ανά τον κόσμο. Το Black Opium είναι ένα πικάντικο, ανατολίτικο άρωμα βασισμένο σε νότες καφέ, γιασεμιού και ροζ πιπεριού. Ο κέδρος, το άνθος πορτοκαλιάς και το πικραμύγδαλο ολοκληρώνουν τη σύνθεση που αποτελεί best seller για τον YSL κι όχι άδικα! 

4. My Burberry Black by Burberry
Τριαντάφυλλο, πατσουλί και κεχριμπάρι αποτελούν τη μαγική συνταγή του ανατολίτικου αρώματος του βρετανικού οίκου. Το My Burberry Black είναι μια πικάντικη επιλογή που δεν σε αφήνει να περάσεις απαρατήρητη! Το γιασεμί και το ροδάκινο ολοκληρώνουν τη σύνθεσή του καθιστώντας το παράλληλα κι ελαφρά λουλουδένιο, κάνοντας πιο ομαλή τη μετάβαση από τη μια εποχή στην άλλη.

5. Euphoria by Calvin Klein
Μετρά 14 χρόνια από την κυκλοφορία του. Το διαχρονικό πλέον Euphoria είναι αυτό το άρωμα στο οποίο δύσκολα μπορείς να αντισταθείς. Ξυλώδες, ανατολίτικο αλλά και με νότες λουλουδιών χάρη στον λωτό, την ορχιδέα, το πατσουλί, το κεχριμπάρι και τη βιολέτα. Μια δοκιμή αδιαμφισβήτητα θα σε πείσει!