Τα τελευταία χρόνια έχουν κατακλύσει την αγορά κι έχουν αποκτήσει ξεχωριστή θέση τόσο στην καθημερινότητα όσο και στην καρδιά μας. Τα αρώματα τύπου, είναι εκείνη η επιλογή που μας έχει "λύσει" τα χέρια. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι άνθισαν σε καιρούς οικονομικής κρίσης.

Χειροποίητα αρώματα, εξαιρετικής διάρκειας κι απόδοσης που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από εκείνα των διάσημων οίκων που θα βρεις στα ράφια ενός καταστήματος καλλυντικών. Αποτελούν την τέλεια, οικονομική λύση για όλους όσους δεν μπορούν να διαθέσουν πολλά χρήματα προκειμένου να αγοράσουν τα τελευταία όμως δεν κάνουν και χωρίς το αγαπημένο τους άρωμα. Έτσι, τόσο οι γυναίκες όσο και οι άντρες έχουν στραφεί στα αρώματα τύπου προκειμένου να μην αποχωρίζονται το άρωμα της επιλογής τους αλλά και να μη δίνουν πολλά χρήματα ώστε να το αποκτήσουν. Οι επιλογές είναι αμέτρητες! Γλυκά, πικάντικα, φρουτώδη, αρώματα που αποπνέουν φρεσκάδα, υπάρχει μια τεράστια ποικιλία για να διαλέξεις.

Εμείς σου προτείνουμε μερικά από τα αγαπημένα μας αρώματα, που βρίσκονται στις κορυφαίες επιλογές των πελατών μας και φυσικά θα τα βρεις διαθέσιμα σε 30, 50 ή 100 ml στο eshop μας.


1. Prada Candy

Άκρως θηλυκό, το Prada Candy αποτελεί ένα από τα αγαπημένα αρώματα των γυναικών παγκοσμίως! Χάρη στον εκρηκτικό συνδυασμό καραμέλας και βανίλιας, αφήνει μια γλυκιά νότα αλλά ταυτόχρονα ενισχύει τον αισθησιασμό και τη γοητεία κάθε γυναίκας που θα το επιλέξει.

 

2. Lolita Lempicka "L"

Νεράντζι, σανδαλόξυλο, κανέλα και περγαμόντο συνθέτουν αυτό το μοναδικό άρωμα που κυκλοφόρησε το 2006 όμως ακόμα βρίσκεται στα λατρεμένα των γυναικών. Ανατολίτικο, πικάντικο κι αισθησιακό, εάν δεν το έχεις δοκιμάσει, θα σε κάνει να το λατρέψεις στη στιγμή!


3. Chloe Love

Άνθη πορτοκαλιάς, ροζ πιπέρι, ίριδα, ηλιοτρόπιο και πασχαλιά συνθέτουν μια από τις κορυφαίες επιλογές γυναικείων αρωμάτων! Φρέσκο και λουλουδένιο, απόλυτα συνυφασμένο με την Άνοιξη που μόλις μπήκε.


4. Lady Million Prive by Paco Rabanne

Συνδυάζει πολύ επιτυχημένα το ανατολίτικο στοιχείο με το άρωμα των λουλουδιών! Πατσουλί, κακάο και μέλι από τη μια πλευρά, βατόμουρο, ηλιοτρόπιο και βανίλια από τη άλλη, όλα αυτά τα συστατικά μαζί αποτελούν τη Lady Million Prive της Paco Rabanne.


5. One million by Paco Rabanne

Ένα εξαιρετικό, αντρικό άρωμα που βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα με τα αγαπημένα αρώματα των αντρών ανά τον κόσμο. Τριαντάφυλλο, κανέλα και κεχριμπάρι συνθέτουν το One Million που χάρη στον πικάντικο χαρακτήρα του θα σε κάνει να ξεχωρίσεις!