Ποιος δεν λατρεύει τη μοναδική μυρωδιά της καρύδας που θυμίζει καλοκαίρι, ανεμελιά, διακοπές, μακρινούς εξωτικούς προορισμούς και το αγαπημένο μας αντηλιακό; Ένα από τα βασικότερα και πιο χαρακτηριστικά συστατικά αρωμάτων, λαδιών σώματος και body lotion που συχνά είναι κι ο λόγος που επιλέγουμε κάποιο από τα παραπάνω, αν όχι όλα μαζί!

Θυμίζοντας τις αγαπημένες μας, καλοκαιρινές αναμνήσεις η καρύδα μας βάζει άκρως επιτυχημένα βαθιά σε mood διακοπών, μας ταξιδεύει σε εξωτικά μέρη και μας χαρίζει ευεξία καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Δεν είναι τυχαία, λοιπόν, αγαπημένη τόσων χιλιάδων γυναικών ανά τον κόσμο! Έτσι, υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία κορυφαίων αρωμάτων που την περιέχουν και προσδίδουν αυτή την ξεγνοιασιά της εποχής που διανύουμε που δεν μπορούμε αλλά και δεν θέλουμε να την αποχωριστούμε. Εμείς θα σας παρουσιάσουμε μερικά από αυτά, διαχρονικά αλλά και νεότερες κυκλοφορίες που αξίζει να δοκιμάσετε αν δεν το έχετε ήδη κάνει και θα τα βρείτε διαθέσιμα στην Οδό Αρωμάτων για να τα κάνετε δικά σας.

 

1. Bronze Goddess by Estee Lauder

Το απόλυτο άρωμα του καλοκαιριού που δεν χρειάζεται συστάσεις! Αγαπημένο αμέτρητων γυναικών παγκοσμίως, βασισμένο στην καρύδα, τη βανίλια και το περγαμόντο, είναι ακριβώς αυτό που θέλεις για να σε ταξιδέψει σε εξωτικούς προορισμούς!

 

2. Coconut Passion by Victoria’s Secret

Ένα μοναδικό άρωμα από τον γνωστό οίκο εσωρούχων που πραγματικά μένει αξέχαστο! Άλλη μια επιλογή που συνδυάζει δυο εκ των αγαπημένων συστατικών, τη βανίλια με την καρύδα. Το Coconut Passion χάρη στη σύνθεσή του χαρίζει δροσιά και φρεσκάδα αλλά είναι ταυτόχρονα γλυκό κι αισθησιακό.

 

3. Καρύδα Summer της Οδού Αρωμάτων

Μια νέα κυκλοφορία με τη χαρακτηριστική ποιότητα της Οδού Αρωμάτων! Ένα εξωτικό άρωμα που σε ταξιδεύει, μια μεθυστική επιλογή που θα σας συναρπάσει! Διάρκεια, φοβερή απόδοση και τροπικές νότες που είναι βέβαιο ότι θα σας κλέψουν την καρδιά.