Απόλυτα συνυφασμένο με την περιποίηση, την προσωπική φροντίδα, τη φρεσκάδα αλλά και τη γοητεία. Το άρωμα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας τόσο των γυναικών όσο και των αντρών, μιας κι όπως έχουν αποδείξει ποικίλες έρευνες σε παγκόσμιο επίπεδο, ενισχύει την αυτοπεποίθηση, την αισιοδοξία και μας δημιουργεί μια υπέροχη, θετική διάθεση για να ξεκινήσουμε δυναμικά την ημέρα μας!

Ξεκινώντας από το λιβάνι, που ήταν και η πρώτη μορφή αρώματος που ανακαλύφθηκε πριν από περίπου 4.000 χρόνια στη Μεσοποταμία, φτάνουμε στο σήμερα έπειτα από πολλές δοκιμές, αλλαγές και καινοτομίες. Τις τελευταίες δεκαετίες συγκεκριμένα, πολλοί ήταν οι διάσημοι οίκοι και σχεδιαστές που τόλμησαν να λανσάρουν δικά τους αρώματα και να συγκλονίσουν το αγοραστικό κοινό, φτάνοντας μέχρι το 2019 και κρατώντας το ενδιαφέρον φυσικά αμείωτο! Coco Chanel, YSL, Guerlain, Giorgio Armani, Lancome, Christian Dior και Moschino είναι μερικά από τα ιερά τέρατα του παγκόσμιου χώρου της μόδας που έχουν στο ιστορικό τους μερικά από τα ωραιότερα αρώματα που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ!

Εμείς εδώ, στην Οδό Αρωμάτων, έχουμε φυσικά να σας προτείνουμε τα καλύτερα χειροποίητα αρώματα τύπου και μη προκειμένου να σας συντροφεύουν στις διάφορες εκφάνσεις της καθημερινότητάς σας.


1. Chanel No 5

Δε χρειάζονται συστάσεις γι αυτό το μοναδικό άρωμα! Κλασικό, διαχρονικό, άκρως θηλυκό κι αξέχαστο χάρη στο συνδυασμό κορυφαίων υλικών. Γιασεμί, περγαμόντο, λεμόνι, τριαντάφυλλο και σανδαλόξυλο υπογράφουν τη συνταγή της απόλυτης επιτυχίας του οίκου Chanel.


2. La vie est belle by Lancome

Άνθη πορτοκαλιάς, ίριδα, γιασεμί και φραγκοστάφυλλο. Ένα γλυκό, φρουτώδες κι άκρως σαγηνευτικό άρωμα, κατάλληλο για κάθε γυναίκα που επιθυμεί να ακτινοβολεί καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας!


3. Hypnotic Poison by Christian Dior

Άλλη μια κλασική κι αγαπημένη επιλογή, από τα best sellers παγκοσμίως! Έχει φορεθεί όσο κανένα άλλο άρωμα κι έχει αγαπηθεί από όλες τις ηλικίες χάρη στην ιδιαιτερότητά του. Γλυκό κι ανατολίτικο, σαγηνεύει χάρη στις νότες βανίλιας, αμυγδάλου και δαμάσκηνου.


4. To best seller μας- Χειροποίητο άρωμα Βανίλια

Το νούμερο ένα άρωμα σε πωλήσεις στην Οδό Αρωμάτων! Απίστευτη διάρκεια κι απόδοση, ιδανικό για τις λάτρεις των γλυκών αρωμάτων που μας γυρνούν πίσω στα παιδικά μας χρόνια!


5. Το δεύτερο σε πωλήσεις- Χειροποίητο άρωμα Πούδρα Τριαντάφυλλο

Καθαριότητα και φρεσκάδα! Το δεύτερο αγαπημένο των πελατών μας, διαρκεί όλη την ημέρα και χαρίζει μοναδική αίσθηση, σαν να έχεις βγει μόλις από το μπάνιο! Εάν αγαπάς την μυρωδιά της πούδρας αλλά και τα τριαντάφυλλα, σίγουρα αυτό είναι το ιδανικό άρωμα για σένα.