Γεγονός είναι ότι πολλοί άντρες επιλέγουν βαριά, έντονα αρώματα προκειμένου από τη μια πλευρά να διαρκούν ολόκληρη την ημέρα κι από την άλλη να μένουν αξέχαστοι στο πέρασμά τους. Υπάρχουν  πολλοί όμως που αναζητούν μια αίσθηση φρεσκάδας από το άρωμά τους σαν να έχουν μόλις βγει από το ντους!

Κατά τη διάρκεια της εποχής που διανύουμε αλλά και του καλοκαιριού που πλησιάζει, ακριβώς όπως οι γυναίκες έτσι και οι άντρες επιθυμούν πιο ελαφριά αρώματα που αποπνέουν αυτή τη μοναδική αίσθηση καθαριότητας και ζωντάνιας. Επιλογές που μπορούν να φορεθούν από το πρωί στο γραφείο μέχρι και το βράδυ σε κάποιο roof top για ποτό. Κύρια συστατικά τέτοιων αρωμάτων είναι το κίτρο, η μέντα, το περγαμόντο και το λεμόνι τα οποία βέβαια ενισχύονται από νότες κέδρου, κεχριμπαριού, βανίλιας πολλές φορές και σανδαλόξυλου. Οι επιλογές είναι ουκ ολίγες ανάλογα πάντοτε με το προσωπικό γούστο και φυσικά εντυπωσιάζουν! Είτε κλασικές είτε νέες κυκλοφορίες είναι βέβαιο ότι θα ανακαλύψετε το ιδανικό για εσάς. Στην Οδό Αρωμάτων θα βρείτε τα πιο ελκυστικά και πολυσυζητημένα αρώματα που είναι διαθέσιμα σε 30, 50 και 100 ml για να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας. Ακόμη, τα αντίστοιχα after shave, αφρόλουτρα και κρέμες σώματος θα ολοκληρώσουν το απαραίτητο σετ της καθημερινής περιποίησής σας προκειμένου να μην αποχωρίζεστε ποτέ την αγαπημένη σας επιλογή.

 

Οι δικές μας προτάσεις:

1. L' eau d'Issey Pour Homme by Issey Miyake

Γκρέιπφρουτ, μέντα, περγαμόντο και κάρδαμο είναι μερικά από τα συστατικά του συγκεκριμένου αρώματος που κυκλοφόρησε το 2015 κι έκτοτε έχει εξασφαλίσει σταθερή θέση στη λίστα των αγαπημένων χιλιάδων αντρών ανά τον κόσμο! Φρεσκάδα και καθαριότητα είναι οι δυο πρώτες λέξεις που σκέφτεται κανείς μόλις δοκιμάσει το L' eau d'Issey Pour Homme που έχει λατρευτεί από το αντρικό κοινό κι όχι άδικα!


2. Aqva by Bvlgari

Διαχρονικό άρωμα, κορυφαία επιλογή που έχει αγαπηθεί όσο λίγες. Το Aqva κυκλοφόρησε το 2005 κι είναι ένα δροσερό άρωμα, βασισμένο στο φασκόμηλο, το μανταρίνι και το άνθος πορτοκαλιάς. Εάν στόχος σου είναι να βρεις εκείνο το άρωμα που θα σε κάνει να μυρίζεις σαν να βγήκες μόλις από το μπάνιο τότε το διασημότερο αντρικό άρωμα της Bvlgari είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις!