Το καλοκαίρι προστάζει φρεσκάδα, δροσιά και μυρωδιές που αποπνέουν καθαριότητα. Γι’ αυτό και τα αρώματα πρέπει να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της εποχής, να είναι ελαφριά αλλά όχι αδιάφορα καθώς οι άντρες αναζητούν επιλογές που θα διαρκούν και θα έχουν την ένταση που λατρεύουν για να μην περνούν απαρατήρητοι.

Μέντα, λεμόνι, θαλασσινό νερό, γκρέιπφρουτ και περγαμόντο είναι μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά λατρεμένων, δροσερών αρωμάτων που μένουν αξέχαστα. Μια μεγάλη ποικιλία εξ αυτών είναι διαθέσιμη στην Οδό Αρωμάτων για να επιλέξετε το ιδανικό για εσάς. Εμείς θα σας προτείνουμε τα best sellers μας και κατά συνέπεια δικά σας αγαπημένα όπως προκύπτει από τις αγορές σας μέσω του e-shop μας.

 

1. Chanel Allure Sport Pour Homme

Πορτοκάλι, βανίλια και θαλασσινές νότες συνθέτουν αυτό το μοναδικό, αντρικό άρωμα του διάσημου γαλλικού οίκου. Αγαπημένο και πλέον διαχρονικό, καθώς κυκλοφόρησε το 2004, αποτελεί την κατάλληλη επιλογή για όσους προτιμούν κάτι φρέσκο κι ελαφρύ για τους καλοκαιρινούς μήνες.

 

2. Invictus by Paco Rabanne

Εξαιρετική επιλογή χάρη στις νότες γκρέιπφρουτ, δάφνης και γιασεμιού που δημιουργούν ένα θαλασσινό άρωμα ιδανικό για την εποχή! Άκρως καλοκαιρινό, σαν να έχεις βγει μόλις από το μπάνιο, το Invictus υπόσχεται στιγμές δροσιάς και φρεσκάδας που διαρκούν.

 

3. Cool Water by Davidoff

Το απόλυτο καλοκαιρινό άρωμα! Διαχρονικό, αγαπημένη επιλογή χιλιάδων αντρών ανά τον κόσμο, συνυφασμένο με τη δροσιά και τη φρεσκάδα χάρη στις νότες θαλασσινού νερού, κόλιανδρου και μέντας που περιέχει. Πρωτοκυκλοφόρησε το 1988 κι έκτοτε βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες επιλογές των αντρών παγκοσμίως!

 

4. Sauvage by Dior

Ανάμεσα στα ιδιαίτερα συστατικά του βρίσκονται το γεράνι, το περγαμόντο, η λεβάντα κι ο κέδρος. Αυτά καθιστούν το Sauvage μια από τις κορυφαίες, καλοκαιρινές επιλογές, ιδανικό για όσους επιθυμούν ένα δροσερό μεν αλλά πραγματικά ξεχωριστό άρωμα που συναρπάζει!