Τα ανδρικά αρώματα που έχουμε ξεχωρίσει!

 

Ένταση, φρεσκάδα και φυσικά μεγάλη διάρκεια! Τα τρια βασικά χαρακτηριστικά που αναζητά κάθε άντρας από το άρωμα που θα τον κατακτήσει. Είναι γεγονός ότι οι άντρες είναι ιδιαίτερα αυστηροί κριτές ως προς τα αρώματα που επιλέγουν μιας και δεν συμβιβάζονται εύκολα με οποιοδήποτε κυκλοφορεί στην αγορά. Ακριβώς γι' αυτόν τον λόγο, είναι σταθεροί ως προς τις επιλογές τους και μπορεί να φορούν το ίδιο άρωμα που θα τους ταιριάξει απόλυτα για ολόκληρα χρόνια.

Πολλά κι ενδιαφέροντα αρώματα, από αγαπημένους και γνωστούς οίκους που κατέχουν τα ηνία στον χώρο των καλλυντικών, βρίσκονται στις top επιλογές των αντρών όσον αφορά σε νέες κυκλοφορίες αλλά και σε κλασικά αρώματα.

 

Armani Sport Code by Giorgio Armani

Φρέσκο, δροσερό και ιδιαίτερο, το Armani Sport Code είναι ιδανικό για όσους επιθυμούν ένα έντονο μεν όχι πολύ βαρύ άρωμα δε. Έχοντας ως βάση το λεμόνι και το μανταρίνι από τη μια πλευρά αποτελεί μια κλασική επιλογή, ευκολοφόρετη από όλες τις ηλικίες. Η μέντα και το άνθος τζίντζερ δίνουν όμως την απαραίτητη νότα που κάνει το άρωμα να ξεχωρίζει και να αφήνει το στίγμα του.

 

Cool Water by Davidoff

Το νούμερο ένα στη λίστα με τα αγαπημένα αρώματα των αντρών και δικαιολογημένα. Αδιαμφισβήτητα, ένα άρωμα που μένει και ταιριάζει σε κάθε ηλικία χάρη στη δροσιά και τη φρεσκάδα του. Με βάση τη μέντα και το θαλασσινό νερό, το Cool Water έχει σταθεί επάξια στην πρώτη θέση των επιλογών σε αντρικά αρώματα εδώ και πολλά χρόνια.

 

Invictus by Paco Rabanne

Ένα συγκλονιστικό άρωμα για αληθινούς νικητές! Σχετικά φρέσκο, καθώς κυκλοφόρησε το 2013, ωστόσο έχει αγαπηθεί από το ανδρικό κοινό και όχι άδικα. Νότες ξύλου, γιασεμιού, δάφνης και γκρέιπφρουτ συνθέτουν ένα μοναδικό ξυλώδες αλλά και θαλασσινό άρωμα που δεν είναι δυνατόν να ξεχαστεί. Μένει αναλλοίωτο χάρη στη μεγάλη διάρκειά του αλλά και χάρη στον έντονο χαρακτήρα του.

 

Tobacco Vanille by Tom Ford

Εμπνευσμένος από μια ανδρική λέσχη, ο Tom Ford δημιούργησε το Tobacco Vanille που κυκλοφόρησε το 2007 κι από τότε βρίσκεται φυσικά μέσα στη λίστα με τα αγαπημένα αρώματα των αντρών. Tobacco, βανίλια, τζίντζερ, κακάο κι αποξηραμένα φρούτα συνθέτουν ένα ανεπανάληπτο άρωμα που μένει αξέχαστο!

 

Bleu de Chanel by Chanel

Δροσερό χάρη στη μέντα, το λεμόνι και το γκρέιπφρουτ αλλά και πικάντικο χάρη στο τζίντζερ ενώνει δυο άκρως αντιφατικές πλευρές, που χάρη στην πολύχρονη εμπειρία του γαλλικού οίκου συνθέτουν ένα πραγματικό αριστούργημα! Από το 2010 το Bleu de Chanel αποτελεί μια σταθερά στα ανδρικά αρώματα και βέβαια επιλογή χιλιάδων αντρών ανά τον κόσμο.