Η παγκοσμίου φήμης Paco Rabanne, που αποτελεί ζωντανό κολοσσό τόσο στον χώρο της μόδας όσο και της αρωματοβιομηχανίας, μας έχει χαρίσει μερικά από τα ωραιότερα αρώματα, αντρικά αλλά και γυναικεία. Έντονα, δυναμικά, χαρακτηριστικά. Υπόσχονται να σε κάνουν να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος και να σου χαρίσουν αυτοπεποίθηση κάνοντάς σε να νιώσεις μοναδικός!

 

Το One Million by Paco Rabanne είναι εκείνη η επιλογή που κάθε άντρας χρειάζεται στην καθημερινότητά του. Ένα εκπληκτικό, πικάντικο άρωμα στο οποίο δύσκολα μπορείς να αντισταθείς. Με κύρια συστατικά του το κεχριμπάρι, την κανέλα και το τριαντάφυλλο αποτελεί τη συνταγή της απόλυτης επιτυχίας! Εκρηκτικό, μοναδικό και σαγηνευτικό, άκρως κατάλληλο για εκείνον που ξέρει καλά τι αναζητά. Για τον άντρα που επιθυμεί να ξεχωρίζει με την παρουσία αλλά και την προσωπικότητά του.

 

Από την άλλη πλευρά, το Lady Million by Paco Rabanne είναι εκείνο το άρωμα που επιθυμεί κάθε ισχυρή, επιτυχημένη γυναίκα που προκαλεί θαυμασμό με το πέρασμά της! Άκρως θηλυκό αλλά και λουλουδάτο συνδυάζει  τα δυο αντίθετα στοιχεία που λατρεύουμε σε ένα άρωμα. Ρομαντισμός και σαγήνη μέσα σε ένα μπουκαλάκι! Χάρη στο γιασεμί, το βατόμουρο, το άνθος πορτοκαλιάς και τη γαρδένια αποτελεί το ιδανικό άρωμα για όλες εκείνες που αναζητούν πάντοτε τη νούμερο ένα επιλογή.

 

Τέλος, το One Million Prive by Paco Rabanne είναι μια από τις  πιο πρόσφατες κυκλοφορίες του διάσημου οίκου που έχει κάνει πάταγο σε ολόκληρο τον κόσμο! Το 2016 προστέθηκε στη συλλογή των άκρως επιτυχημένων αρωμάτων και χάρη στον σπόρο τόνκα, το κόκκινο μανταρίνι, το μύρο και την κανέλα αγαπήθηκε αμέσως από τον αντρικό πληθυσμό! Ένα ανατολίτικο και ξυλώδες άρωμα που δεν σε αφήνει να περάσεις απαρατήρητος.