Το καλοκαίρι πλησιάζει και το μυαλό μας τρέχει σε παραδεισένιες παραλίες, maxi φορέματα, αρχαιοελληνικά σανδάλια και δροσερά, λαμπερά makeup looks. Η νούμερο ένα τάση στο μακιγιάζ για το καλοκαίρι δεν είναι άλλη φυσικά από το να δώσουμε στο πρόσωπό μας μια ηλιοκαμένη όψη, σαν να βρισκόμασταν όλη την ημέρα στη θάλασσα!

Για να πετύχουμε ένα τέτοιο look το πρώτο πράγμα που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας είναι ένα φυσικό, ομοιόμορφο αποτέλεσμα το οποίο δεν θα φαίνεται επιτηδευμένο αλλά θα είναι πραγματικά σαν να μας έχει "αγγίξει" ο ήλιος! Το δεύτερο εξίσου σημαντικό βήμα είναι να αποκτήσουμε τα απαραίτητα καλλυντικά-εάν δεν έχουμε ήδη κάποια από αυτά στη συλλογή μας- τα οποία θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε το μακιγιάζ που θέλουμε. Έπειτα, ακολουθώντας τις κατάλληλες συμβουλές είναι βέβαιο ότι θα πετύχεις το look που επιθυμείς και θα κλέψεις τις εντυπώσεις!

Το βασικότερο προϊόν για ένα sunkissed makeup look είναι το bronzer. Είναι αυτό που θα σου δώσει καλοκαιρινές νότες και θα αναδείξει το πρόσωπο και τα χαρακτηριστικά σου ώστε να μοιάζει σαν να πέρασες το πρωινό σου στην πιο κοντινή παραλία, κάτω από τον καυτό ήλιο! Μερικές πινελιές στις γωνίες του προσώπου, ώστε να ενισχυθούν, περιμετρικά στο κούτελο αλλά και ελάχιστο στη μύτη θα επιτύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Ένα ρουζ σε απαλή ροζ απόχρωση, που θυμίζει το φυσικό χρώμα των ζυγωματικών μας και ταυτίζεται με τη λάμψη και την υγεία είναι επίσης απαραίτητο να υπάρχει στο νεσεσέρ μας ώστε να δίνει μια ρεαλιστική νότα στο μακιγιάζ μας. Ακόμη, μπορείς να επιλέξεις ένα απαλό πορτοκαλί, εξίσου γήινο και φυσικό ώστε να συμπληρώσεις το look σου.

Τέλος, επίλεξε ένα ενυδατικό κραγιόν σε ζεστούς χρωματικούς τόνους του ροζ και του πορτοκαλί ή ακόμη και nude για να δώσουν φυσικότητα και δροσιά στο μακιγιάζ σου. Προσπάθησε να αποφύγεις τα matte κραγιόν καθώς θέλουμε το αποτέλεσμα να είναι ελαφρύ, δροσερό κι ανάλαφρο. Ιδανική επιλογή είναι κι ένα lip gloss που προσδίδει την απαραίτητη λάμψη που θα κάνει το αποτέλεσμα να σε αποζημιώσει!