Είναι το μυστικό καλλυντικό κορυφαίων makeup artists που έγινε πλέον μόδα. Χρήσιμο με πάρα πολλές εφαρμογές που δεν πάει το μυαλό σας. Μάτια κουρασμένα: Μην αφήνετε να φανεί αϋπνία και κούραση στα μάτια σας. Απλά περάστε το λευκό μολύβι στα βλέφαρα και εσωτερικά στη γωνία. Δείτε τη διαφορά άμεσα. Μάτια ξεκούραστα και λαμπερά !!

Τρισδιάστατα χείλη: Τονίστε και δώστε όγκο στα χείλη σας. Το λευκό χρώμα έχει την ιδιότητα να προβάλει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και να ελκύει το φως. Περάστε μια γραμμή πάνω απ το πάνω χείλος και άλλη μια ανάμεσα πηγούνι και κάτω χείλος. Μετά σβήστε το χρώμα απαλά με το δάκτυλο για πλήρη φυσικότητα.

Για τέλεια σκιά ματιών: Περάστε το λευκό μολύβι πάνω στα βλέφαρα και μετά εφαρμόστε τη σκιά. Αποκτήστε έντονο αποτέλεσμα και διάρκεια !!! Αντί Highlighter: Περάστε λευκό μολύβι στα σημεία που θέλετε αντί γυαλάδας. Σβήστε απαλά με τα δάκτυλά σας με πιο πολύ σβήσιμο στην αρχή και στο τέλος της μολυβιάς. Το μακιγιάζ σας αυτόματα θα λάμψει περισσότερο από ποτέ !!!

Σπυράκια προσώπου: Στο κόκκινο δέρμα απ το σπυράκι εφαρμόστε το λευκό μολύβι, μετά κονσίλερ και τέλος λίγη πούδρα απαλά. Αυτό είναι. Το σπυράκι εξαφανίστηκε.