Το θαυματουργό σανδαλόξυλο, που έγινε διάσημο από την Κίνα και την Ινδία χάρη στις  απίστευτα ευεργετικές και θεραπευτικές ιδιότητές του, συχνά αποτελεί κύριο συστατικό για τη δημιουργία μερικών από τα αγαπημένα γυναικεία αρώματα. Συμβάλλει στη χαλάρωση, μετά από μια ιδιαίτερα κουραστική και δύσκολη μέρα, ηρεμεί και αναζωογονεί.  Έχει ακόμη καταπραϋντικές, αφροδισιακές, τονωτικές αλλά κι αντισηπτικές ιδιότητες, που το καθιστούν ένα από τα σπουδαιότερα αλλά και ξεχωριστά υλικά στον χώρο της αρωματοβιομηχανίας. Η ιδιαίτερη μυρωδιά του αποκτά όλο και περισσότερες λάτρεις ανά τον κόσμο, που χάρη σε όλα τα παραπάνω επιλέγουν αρώματα με βάση το σανδαλόξυλο.

Στο e-shop μας θα βρείτε πολλές και διαφορετικές επιλογές προκειμένου να τονίσετε τη θηλυκότητά σας, να ενισχύσετε τον αισθησιασμό και την αυτοπεποίθηση που δεν πρέπει να λείπουν από καμία γυναίκα! Σας προτείνουμε τα δικά μας best sellers βασισμένα σε σανδαλόξυλο, μερικά από τα ωραιότερα αρώματα παγκοσμίως.

 

1. Hypnotic Poison by Christian Dior

Αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο πολυφορεμένα αρώματα παγκοσμίως! Με βάση το σανδαλόξυλο και νότες από αμύγδαλο, βανίλια και καρύδα είναι ένα άρωμα στο οποίο καμία γυναίκα δε μπορεί να αντισταθεί!

 

2. Crystal Noir by Versace

Άλλη μια κλασική επιλογή, παραμένει αναλλοίωτο στο πέρασμα του χρόνου καθώς αποτελεί, αποτελούσε και θα αποτελεί αγαπημένο άρωμα για χιλιάδες γυναίκες ανά τον κόσμο. Πιπέρι, καρύδα και τζίντζερ συνοδεύουν εκπληκτικά το σανδαλόξυλο μετατρέποντάς το έτσι σε αξεπέραστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας.

 

3. Coco Noir by Chanel

Γκρέιπφρουτ και περγαμόντο, δένουν αρμονικά με γεράνι, νάρκισσο, γιασεμί και τριαντάφυλλο. Μαζί με το σανδαλόξυλο συνθέτουν ένα από τα λατρεμένα αρώματα του πασίγνωστου, γαλλικού οίκου. Μια από τις πιο φρέσκες κυκλοφορίες που όμως έχει αποκτήσει τεράστιο κοινό όλων των ηλικιών.

 

4. Το δικό μας, χειροποίητο άρωμα "Σανδαλόξυλο"

Για τους λάτρεις του πολύτιμου συστατικού, προτείνουμε το χειροποίητο άρωμα σανδαλόξυλο, προκειμένου να μην αποχωρίζεστε ποτέ την αγαπημένη σας επιλογή!