Τι αναζητάμε από το καλοκαιρινό μας άρωμα; Σίγουρα να αποπνέει δροσιά και φρεσκάδα και να μας δίνει την αίσθηση ότι μόλις βγήκαμε από το μπάνιο. Αλλά και να αφήνει την παιχνιδιάρικη μυρωδιά των φρούτων που αναζωογονεί και μας κάνει να αναπολούμε στιγμές των παιδικών μας χρόνων! Ανανάς, ροδάκινο, κεράσι, καρύδα, φραγκοστάφυλλο, αχλάδι, βατόμουρο, βερίκοκο, πεπόνι και πολλά ακόμη είναι τα φρούτα στα οποία βασίζονται διάσημα αρώματα που αγαπούν οι γυναίκες!

Αρώματα στα οποία δύσκολα μπορεί κανείς ν’ αντισταθεί. Επιλογές κατάλληλες για όλες τις ηλικίες, που δίνουν την απαραίτητη πινελιά στις καλοκαιρινές σου βόλτες! Οι νότες φρούτων σε συνδυασμό με μοναδικά συστατικά, όπως η βανίλια, το σανδαλόξυλο, οι σπόροι διάφορων λουλουδιών, όπως το γιασεμί και η ορχιδέα συνθέτουν εκρηκτικά αρώματα που σαγηνεύουν! Εμείς σας προτείνουμε μερικά από τα καλύτερα τα οποία, φυσικά,  θα βρείτε διαθέσιμα στο eshop της Οδού Αρωμάτων!


1. Cherry in the air- Escada

Πετροκέρασο, βατόμουρο, βανίλια, ορχιδέα και γαρδένια συνθέτουν αυτό το γλυκό, αισθησιακό και φρουτώδες άρωμα του οίκου Escada, που μας έχει συνηθίσει σε εξαιρετικές επιλογές! Το Cherry in the air είναι εκείνο το άρωμα που θα σας κάνει να αναπολήσετε παιδικές σας αναμνήσεις αλλά και να ξεχωρίσετε χάρη στα συστατικά του που το καθιστούν αξεπέραστο!

2. Be Delicious- DKNY

Πράσινο μήλο, γκρέιπφρουτ, αγγούρι και μανόλια αποτελούν ένα από τα πιο επιτυχημένα αρώματα του διάσημου οίκου. Το Be Delicious είναι πλέον μια διαχρονική επιλογή που δεν περνάει απαρατήρητη.

3. Agua del Sol- Escada

To απόλυτο φρουτώδες, καλοκαιρινό άρωμα! Γλυκό κι ανάλαφρο, ακριβώς αυτό που αναζητάμε για τους καλοκαιρινούς μήνες. Βατόμουρο, εσπεριδοειδή, αχλάδι, βερίκοκο, σανδαλόξυλο και ροζ πιπέρι συνθέτουν ένα από τα κλασικά, αγαπημένα καλοκαιρινά αρώματα των γυναικών!

4. Boss Femme- Hugo Boss

Φραγκοστάφυλλο, μανταρίνι, βερίκοκο, κεχριμπάρι και νότες λουλουδιών συνθέτουν το απόλυτα θηλυκό και φρουτώδες Boss Femme. Αισθησιακό, αξεπέραστο, μοναδικό, κατάλληλο για γυναίκες με έντονη προσωπικότητα κι εκρηκτικό ταπεραμέντο!