To άρωμα είναι ένα βασικό κομμάτι της καθημερινής μας περιποίησης και φροντίδας. Αναζητάμε εκείνο που θα ταιριάξει απόλυτα στην επιδερμίδα μας αλλά και στην προσωπικότητά μας και φυσικά ψάχνουμε τρόπους για να μας συντροφεύει καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Υπάρχουν πολλές χρήσιμες συμβουλές προκειμένου να κάνεις το αγαπημένο σου άρωμα να διαρκεί για ολόκληρες ώρες. Μια από τις βασικότερες είναι να ψεκάζουμε συγκεκριμένα σημεία του σώματος που μπορεί να μη φανταζόμασταν καν.

Είναι ευρέως διαδεδομένο ότι τα σημεία σφυγμού είναι εκείνα που κρατούν για περισσότερες ώρες το άρωμά μας. Ακριβώς επειδή είναι τα σημεία όπου χτυπούν οι παλμοί κι είναι πιο θερμά εκ των υπολοίπων κάνουν το άρωμα να γίνεται πιο έντονο κι έτσι να διαρκεί πιο πολύ. Οι καρποί, ο λαιμός, τα αυτιά και το ντεκολτέ είναι τα συνηθέστερα μέρη του σώματος που προτιμάμε κατά κύριο λόγο. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά μέρη ακόμη που δεν περίμενες ότι κρατούν το άρωμα το ίδιο!

Οι αστράγαλοι, τα γόνατα, οι κλειδώσεις είτε στο εσωτερικό των γονάτων είτε των αγκώνων είναι μερικά ακόμη μέρη στο σώμα όπου κάνουν το άρωμά μας να διαρκεί πολύ περισσότερο. Προτίμησε, λοιπόν, θερμά σημεία του σώματός σου που είναι βέβαιο ότι θα έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τέλος, ψέκασε από μικρή απόσταση τα μαλλιά σου κι είναι σίγουρο ότι το αγαπημένο σου άρωμα θα σε συντροφεύει για πολλές ώρες μέσα στην ημέρα.