BEAUTY ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΑΥΓΟΥ 

ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ ΠΙΝΕΛΑ 

Νέο προϊόν…το σφουγγαράκι Beauty Sponge Brush, έχει γίνει ένα από τα πιο περιζήτητα εργαλεία που χρησιμοποιούν οι makeup arisits σε όλο τον κόσμο. Eίναι ένα εξαιρετικό προϊόν για να πετύχετε αψεγάδιαστο μακιγιάζ χωρίς ιδιαίτερο κόπο.  

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ: 

ΒΡΕΓΜΕΝΟ: Πολλές γυναίκες το χρησιμοποιούν στεγνό. Έτσι  θα απορροφήσει μεγάλη  ποσότητα προϊόντος και δεν θα  δώσει το σωστό αποτέλεσμα. Βρέξτε το σφουγγάρι με νερό μέχρι να διογκωθεί και στη συνέχεια πιέστε για να φύγει όλο το νερό μέχρι να μείνει απλά νωπό. Αν θέλετε πριν τη χρήση πιέστε το στη χούφτα σας μέσα σε  ένα χαρτί κουζίνας για να φύγει η πολύ υγρασία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σφουγγαράκι για να εφαρμόσετε το make up σας ή αν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πινέλο για το foundation και έπειτα το σφουγγαράκι  για να κάνετε το blending. 

Η ΒΑΣΗ: Χρησιμοποιείστε το κάτω στρογγυλό μέρος του σφουγγαριού για να απλώσετε το make up σε όλο το πρόσωπο. Είναι ιδανικό για περιοχές όπως μάγουλα, πηγούνι και μέτωπο. Μπορείτε επίσης να ταμπονάρετε πάνω σε σημεία που χρειάζονται σβήσιμο μέχρι να έχετε ένα άψογο και αψεγάδιαστο αποτέλεσμα.  

Η ΚΟΡΥΦΗ: Χρησιμοποιήστε το πάνω μέρος, τη μύτη δηλαδή, σε σημεία όπως κάτω από τα μάτια για να εφαρμόσετε το concealer ή γύρω από τη μύτη. 

 Μπορείτε να πλύνετε το σφουγγαράκι και να το ξαναχρησιμοποιήσετε όσες φορές θέλετε μέχρι να παρατηρήσετε ότι αρχίζει να χαλάει. Θα το καταλάβετε όταν θα δείτε ότι η  επιφάνειά του έχει αρχίσει να κάνει μικρές τρυπούλες. Ο καλύτερος τρόπος για να το καθαρίσετε είναι να κάνετε ένα απαλό μασάζ με αγνά η παιδικά σαπούνια στα σημεία όπου είναι λερωμένο  και ξεπλύνετέ το μέχρι να επανέλθει στο αρχικό του χρώμα. Αφήστε το όλο το βράδυ να στεγνώσει ώστε να είναι έτοιμο την επόμενη μέρα για χρήση. Μην ξεχνάτε πως τα σφουγγαράκια θέλουν σχολαστικό και συχνό καθαρισμό σε σχέση με τα πινέλα. 

 Το σφουγγαράκι αυτό είναι ιδανικό για οποιαδήποτε υγρή ή κρεμώδη υφή όπως υγρό foundation, κρεμώδες ρουζ, υγρά highlighters και σκιές. Μπορείτε να κάνετε διορθώσεις στην περιοχή των ματιών αν βάλατε πολύ προϊόν να το ταμπονάρετε και να το απαλύνετε.  

ΤΙP:  είναι καλύτερα να έχετε δυο σφουγγαράκια. Ένα για το foundation,  και άλλο ένα για τις σκιές και τα ρουζ. Δεν είναι σπατάλη. Η διάρκειά τους είναι πολύ μεγαλύτερη. Το αποτέλεσμα απλά τέλειο !!! 

 Δοκιμάστε το! Είναι σίγουρο πως θα γίνει το αγαπημένο σας!