Το έλαιο κεχριμπαριού είναι ένα πολυτελές υλικό, το οποίο συναντάμε τακτικά στη λίστα συστατικών διάσημων αρωμάτων. Δίνει συγκεκριμένη ταυτότητα σε αυτά, καθώς τα κάνει να θυμίζουν κάτι από Ανατολή κι έτσι αποκτά όλο και περισσότερες λάτρεις. Επιπλέον, σαν ουσία, έχει την ικανότητα να ηρεμεί και να αναζωογονεί, έχει ευεργετικές ιδιότητες τόσο για το πνεύμα όσο όμως και για την καρδιά μας!
Χάρη στον αισθησιασμό που εκπέμπουν, τα αρώματα που βασίζονται στο κεχριμπάρι δε γίνεται να μείνουν αξέχαστα. Προορίζονται για γυναίκες με δυναμισμο κι έντονη προσωπικότητα κι είναι κατάλληλα για εκείνες που γνωρίζουν πολύ καλά όχι μόνο ποιες είναι αλλά και τι ζητούν από το άρωμά τους, δηλαδή να κλέβουν τις εντυπώσεις οπουδήποτε κι αν βρίσκονται! Υπάρχει μια τεράστια λίστα αρωμάτων με βασικό τους συστατικό το έλαιο κεχριμπαριού. Εμείς θα σας παρουσιάσουμε αυτά που ξεχωρίζουν, τόσο κλασικά όσο και νεότερες κυκλοφορίες.

1. Chanel No5
Το διασημότερο όνομα στην ιστορία των αρωμάτων παγκοσμίως! Το Chanel No5 ήταν, είναι και θα είναι η κορυφαία επιλογή για χιλιάδες γυναίκες στον πλανήτη κι όχι άδικα! Μαζί με το κεχριμπάρι, το σανδαλόξυλο, το περγαμόντο, το τριαντάφυλλο και το λεμόνι συνθέτουν εκείνο το άρωμα που οραματίστηκε η Coco Chanel ως ιδανικό για κάθε γυναίκα.

2. Thierry Mugler- Angel
Άρωμα του 1992. To Angel, άκρως θηλυκό κι αισθησιακό, λατρεύτηκε από το γυναικείο πλήθος από το πρώτο κι όλας διάστημα κυκλοφορίας κι αποκτά διαρκώς ολοένα και μεγαλύτερο κοινό. Πέρα από το έλαιο κεχριμπαριού, οι νότες καραμέλας, ροδάκινου και βανίλιας το καθιστούν γλυκό, μυστηριώδες κι ανατολίτικο ταυτόχρονα, σύνθεση που σαγηνεύει!

3. Black Orchid-Tom Ford
Ανατολίτικο χάρη στο έλαιο κεχριμπαριού και τις νότες ορχιδέας αλλά και λουλουδάτο χάρη στο γιασεμί και τη γαρδένια, το Black Orchid ανήκει δικαιολογημένα στη λίστα των αγαπημένων άρωμάτων παγκοσμίως!

4. Versace- Crystal Noir
Κεχριμπάρι, τζίντζερ, πιπέρι και καρύδα συνθέτουν ένα από τα κλασικά αρώματα του ιταλικού οίκου. Το Crystal Noir διαθέτει επάξια σταθερή θέση ανάμεσα στα πιο δυναμικά αρώματα ανά τον κόσμο, είναι απόλυτα σαγηνευτικό και κάνει αισθητή την παρουσία της γυναίκας που θα το επιλέξει οπουδήποτε κι αν βρεθεί!