ΑΡΩΜΑΤΑ  ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ  ΣΤΟ  E- SHOP ΜΑΣ

Γράφει η Αναστασία

Ήδη συμπληρώσαμε ενάμιση χρόνο λειτουργίας του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Πως περνάει ο καιρός….  Σίγουρα είμαστε σε θέση να αναφέρουμε ποια αρώματα ξεχώρισαν, πούλησαν πολύ και ακούσαμε τα καλύτερα λόγια.                                            

Αρώματα που έκλεψαν τις εντυπώσεις, αρώματα που πρόβαλαν έντονα τη θηλυκότητά μας σ ένα δείπνο η ακόμα και στον σύντροφό μας.  Αρώματα που έγιναν το εισιτήριο των ονείρων μας και μας θύμισαν αγαπημένα πρόσωπα απ τα παλαιά.                                                  

Αρώματα που μας έκαναν συντροφιά τις πιο ιδιαίτερες στιγμές της ζωής μας αλλά και μας έκαναν να αισθανθούμε καλύτερα σε δύσκολες στιγμές…. ‘Όλες μοναδικές μυρωδιές, ιδιαίτερες και νοσταλγικές.

Ας δούμε λοιπόν ένα ένα αυτά τα αρώματα: Η κατηγορία «ΕΙΔΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΑ» σίγουρα έκανε τη διαφορά. Βανίλια, καρύδα και πούδρα τριαντάφυλλο. Τρία αρώματα που ξεχώρισαν στις πωλήσεις και στις εντυπώσεις.   Εύκολα φοράς την βανίλια η την καρύδα όλες τις ώρες τη ημέρας και πάντα κάνεις τη διαφορά. Όλοι σε προσέχουν. Δεν περνάς απαρατήρητη.  Το άρωμα «πούδρα τριαντάφυλλο» δεν το βρίσκει κανείς εύκολα. Ιδιαίτερο και μοναδικό με φανατικούς θαυμαστές, για κάθε μέρα και όχι μόνο. 

Στα γυναικεία  αυτό που πραγματικά εντυπωσιάζει είναι το: G.Armani  “EMPORIO ARMANI WHITE “.  Ίσως γιατί έχει καταργηθεί και δεν το βρίσκει κανείς. Εδώ πρέπει  να πούμε για το άρωμα αυτό, ότι δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, αλλά σε 10 περίπου ημέρες μετά την παραγγελία, λόγω αυξημένης ζήτησης και περιορισμένης ποσότητας. Πάντως αξίζει τον κόπο γιατί είναι πολύ αξιόλογο και το φοράνε ελάχιστα άτομα.  Το επόμενο γυναικείο που σαρώνει πραγματικά σε πωλήσεις είναι το:  La vie est belle της Lancome . Αγαπημένο  και ξεχωριστό άρωμα που δεν υπάρχει περίπτωση να μην αρέσει…. Ακολουθεί με καλές  πωλήσεις το: Gucci Rush . Διαχρονικό, λατρεμένο και μεγάλης διάρκειας.            

Στα ανδρικά τώρα…ξεχωρίζει σίγουρα το: One millionPaco rabanne που δεν χάνει με τίποτε την πρώτη θέση. Παραμένει και συνεχίζει ακάθεκτο. Επίσης το: A men Angel του Thierry Mugler έχει κάνει μεγάλη άνοδο τους τελευταίους 3-4 μήνες. Λίγο βαρύ, γλυκό και ανατολίτικο. Αξίζει πραγματικά την άνοδο που σημειώνει.

Όπως και να το δεις όμως, είναι ωραία να ακούς αυτό το:          

Μυρίζεις υπέροχα!!!!