Η τεράστια επιτυχία τους αποτελεί σπάνιο φαινόμενο! Τα αρώματα της σειράς Poison του Christian Dior έχουν αγαπηθεί τόσο από τις γυναίκες παγκοσμίως που έχουν καταγράψει ρεκόρ πωλήσεων.

Σαγηνευτικά, άκρως θηλυκά, ελκυστικά και συνώνυμα του μυστηρίου αλλά και του δυναμισμού ανήκουν στα πιο επιτυχημένα αρώματα του χώρου της αρωματοβιομηχανίας και είναι κατάλληλα για κάθε γυναίκα που ξέρει τι θέλει. Το αμύγδαλο, η βανίλια, το τριαντάφυλλο, το γιασεμί, το κεχριμπάρι και το σανδαλόξυλο είναι μερικά από τα  συστατικά που συνθέτουν τη μαγική συνταγή του γαλλικού οίκου. Πικάντικο κι ανατολίτικο, γλυκό και φρουτώδες, υπάρχει ένα ιδανικό για κάθε γυναίκα που θέλει να νιώθει ξεχωριστή. Με κορυφαίο όλων το Hypnotic Poison που κάθε μια από εμάς εμπιστεύτηκε σε κάποια περίοδο της ζωής της, αποτελούν διαχρονική επιλογή που θα σας μείνει αξέχαστη και θα κάνει τους γύρω σας να παραληρούν!

Στην Οδό Αρωμάτων θα βρείτε τα χειροποίητα αρώματα τύπου Poison που χάρη στην ποιότητά μας υπόσχονται απίστευτη διάρκεια κι εξαιρετική απόδοση σε τρομερά ελκυστικές τιμές ανα 30, 50 και 100 ml για να επιλέξετε. Σας τα παρουσιάζουμε, λοιπόν, για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε εκείνο που θα συντροφεύει τις καλύτερές σας στιγμές!

 

1. Hypnotic Poison

O βασιλιάς των αρωμάτων Poison πρωτοκυκλοφόρησε το 1998 κι έκτοτε έχει κάνει κυριολεκτικά πάταγο! Χάρη στο αμύγδαλο, την καρύδα, το δαμάσκηνο και τη βανίλια ανήκει στην κατηγορία των ανατολίτικων αρωμάτων που σαγηνεύουν. Η μαγική συνταγή της επιτυχίας έχει κλέψει την καρδιά εκατοντάδων χιλιάδων γυναικών ανά τον κόσμο που δεν το αποχωρίζονται ποτέ!


2. Poison

Η αρχική συνταγή του Christian Dior που εμφανίστηκε στη ζωή μας το 1985. Πικάντικο άρωμα με νότες τριαντάφυλλου, κόλιανδρου και γιασεμιού αποτέλεσε ένα εκρηκτικό ξεκίνημα για την πορεία του γαλλικού οίκου στον χώρο της αρωματοβιομηχανίας.


3. Poison Girl

Βανίλια, σανδαλόξυλο, τόνκα, αμύγδαλο και νεράντζι Σικελίας συνθέτουν το σχετικά πρόσφατο σε κυκλοφορία άρωμα Poison Girl. Απευθύνεται σε νεανικό κοινό, είναι φρέσκο και λουλουδένιο, κατάλληλο για τις νεαρές λάτρεις των αρωμάτων του οίκου Dior κι από το 2016 κι έπειτα αποτελεί ένα από τα αγαπημένα αρώματα των γυναικών παγκοσμίως.


4. Pure Poison

Άλλο ένα λουλουδένιο άρωμα, σχετικά πιο απαλό από τα υπόλοιπα της θρυλικής σειράς. Πορτοκάλι, κεχριμπάρι, περγαμόντο, σανδαλόξυλο και γιασεμί είναι τα κύρια συστατικά του Pure που κλέβει τις εντυπώσεις! Είναι ιδανικό για όλες όσες επιθυμούν να μένουν αξέχαστες απλώς με μερικές σταγόνες του αγαπημένου τους αρώματος!