Άρρηκτα συνδεδεμένα με το Παρίσι, τα αρώματα κάνουν τον κόσμο μας πιο όμορφο χάρη στις νότες λουλουδιών και τον ρομαντισμό που αποπνέουν. Coco Chanel, Givenchy, Chloe και Christian Dior είναι μερικά από τα κορυφαία ονόματα που έθεσαν τις βάσεις της σύγχρονης αρωματοβιομηχανίας χαρίζοντάς μας διαχρονικές επιλογές, κατάλληλες για κάθε γυναίκα. Ανάλαφρα αρώματα, με νότες γαρδένιας, ίριδας και τριαντάφυλλου αλλά και πιο μεθυστικά, χάρη στην ορχιδέα, το γιασεμί και την παιώνια. Σε συνδυασμό με τόνους φρούτων και μπαχαρικών αποτελούν εκρηκτικές συνθέσεις. Ένα είναι βέβαιο, ότι έχουν χαρακτήρα, προσδίδουν κομψότητα κι είναι ικανά να μας κάνουν να εντυπωσιάσουμε με ένα πέρασμα! Ας δούμε, λοιπόν, μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα που μας ταξιδεύουν στο λαμπερό Παρίσι και φυσικά είναι διαθέσιμα στο eshop της Οδού Αρωμάτων!


1. Love by Chloe

Ηλιοτρόπιο, ίριδα, πασχαλιά κι άνθος πορτοκαλιάς σε συνδυασμό με το ροζ πιπέρι συνθέτουν ένα μοναδικό άρωμα που σαγηνεύει! Ως ύμνος στην αγάπη, το Love είναι ακριβώς εκείνο το άρωμα που όχι μόνο μας μεταφέρει στο Παρίσι αλλά μας ταξιδεύει σε εποχές ανεμελιάς που είναι βαθιά χαραγμένες στην καρδιά μας.

2. Yes I am by Cacharel

Σχετικά νέα άφιξη, καθώς μπήκε στις ζωές μας το 2018. Απόλυτα θηλυκό, σαγηνευτικό με βάση του τη γαρδένια και με νότες βατόμουρου, καραμέλας και σανδαλόξυλου το Yes I am αφυπνίζει τις αισθήσεις και αναδεικνύει το ταπεραμέντο κάθε γυναίκας! Αδιαμφισβήτητα αποτελεί επιλογή που μας θυμίζει τους ολάνθιστους κήπους του Παρισιού κάνοντάς μας να αδημονούμε να βρεθούμε στην πόλη του φωτός!

3. Coco Mademoiselle by Chanel

Τριαντάφυλλο, μιμόζα, γιασεμί και περγαμόντο συνθέτουν το συγκεκριμένο άρωμα. Είναι προφανές ότι τα αρώματα του διάσημου γαλλικού οίκου είναι απόλυτα συνυφασμένα με το Παρίσι. Όπως το διαχρονικό Chanel No5, που επιλέγουν χιλιάδες γυναίκες ανά τον κόσμο, έτσι και το λουλουδένιο Coco Mademoiselle έχει κλέψει τις καρδιές μας κι όχι αδίκως!

4. Miss Dior by Christian Dior

Φινέτσα, κομψότητα, ρομαντισμός. Το τρίπτυχο που αντιπροσωπεύει της γλυκές Γαλλίδες που είναι γνωστές για το φρέσκο και ανεπιτήδευτο στυλ τους. Τριαντάφυλλο, πατσουλί, βανίλια και κεχριμπάρι συνθέτουν τη Miss Dior, ένα μοναδικό άρωμα που μοιάζει να είναι βγαλμένο από τα πιο όμορφα παραμύθια!