Σας έχει τύχει ποτέ να σας πει κάποιος η κάποια… «Μυρίζεις υπέροχα !!»… Δεν υπάρχει ωραιότερο κομπλιμέντο απ το να ακούει κανείς αυτή την ατάκα. Σας έχει τύχει ποτέ να περνάτε και να γυρίζουν κεφάλια να σας κοιτάζουν με έκπληξη και θαυμασμό μαζί ?? Έχετε σκεφτεί ποτέ τι σχέση έχει το άρωμά σας με την αυτοπεποίθησή σας ? 

Μελέτες έχουν δείξει ότι γυναίκες και άνδρες που έχουν βάλει το άρωμά τους, νιώθουν σιγουριά, άνεση και αυτοπεποίθηση σε όλες τις φάσεις και εκδηλώσεις της ημέρας. Πολλά άτομα παραδέχτηκαν ότι έχουν απορρίψει προσκλήσεις , επειδή δεν αισθάνονταν τη σιγουριά που τους έδινε το άρωμά τους. Όσο περνάνε οι ώρες πολλοί νιώθουν κούραση, ταλαιπωρία και έλλειψη αυτοπεποίθησης. 

Εδώ είναι το μυστικό σας. Ένα – δύο ψιτ απ τ΄ αγαπημένο σας άρωμα και αλλάζει αυτόματα η διάθεσή μας. Και μην ακούτε για το τάδε η το δείνα νέο άρωμα είναι φοβερό και κρατάει πολύ κλπ…. Εσείς εμπιστευθείτε το δικό σας άρωμα, όποιο κι αν είναι αυτό, έστω κι αν είναι ένα απλό άρωμα «λεμόνι» η μια απλή «βανίλια». Το θέμα είναι να σας αρέσει και να σας πάει !!! 

Και δεν ξεχνάμε: Δεν ταιριάζουν όλα τα αρώματα…. σε όλα τα δέρματα… Αυτό είναι κανόνας….. Η σύνθεση των αρωμάτων της «Οδού Αρωμάτων» είναι αυτή που σας δίνει τη φρεσκάδα, τη διάρκεια και την αυτοπεποίθηση για όλη τη μέρα. Και βέβαια για καλύτερα αποτελέσματα, κάνουμε χρήση αφρόλουτρου, κρέμας σώματος η λαδάκια σώματος με το ίδιο άρωμα !! 

Καλή συνέχεια.. καλή δύναμη !!!