Παρακολουθώντας τα makeup trends του φετινού χειμώνα ανακαλύψαμε εκείνα τα καλλυντικά που είναι απαραίτητα για να δημιουργήσουμε αξέχαστα looks που θα συζητηθούν! Σκούροι τόνοι κραγιόν, πλούσιες γήινες σκιές αλλά και έντονες αποχρώσεις του ροζ, του μπλε και του πράσινου εντυπωσιάζουν τα βλέμματα και θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα τους επόμενους μήνες. Ας πάμε, λοιπόν, να δούμε αναλυτικά όλα όσα θα μας κινήσουν το ενδιαφέρον και θα κάνουν το look μας αψεγάδιαστο!

1. Το κραγιόν
Το αγαπημένο καλλυντικό μιας γυναίκας. Μας χαρίζει λάμψη, αυτοπεποίθηση και ακόμη περισσότερο δυναμισμό από όσο διαθέτουμε! Φέτος θα δούμε και πάλι το σκούρο καφέ, το μπορντό αλλά και juicy κερασί τόνους που ταιριάζουν σε κάθε επιδερμίδα. Πέρα όμως από τα σταθερά matte κραγιόν, όπως φάνηκε ήδη από πέρσι, μεγάλη τάση είναι τόσο τα ενυδατικά όσο και τα lipgloss που κάνουν δυναμικό comeback.
https://www.odosaromaton.gr/mystic-lipstay-matte-n%CE%BF-818-kragion
https://www.odosaromaton.gr/kragion-fashion-make-up-no-15

2. Σκιές-μολύβια ματιών

Πέρα από τις κλασικές κι αγαπημένες γήινες αποχρώσεις σε καφέ και nude, ένα μεγάλο trend που θα μας απασχολήσει φέτος είναι τα έντονα χρώματα όπως το μπλε, το πράσινο αλλά και το ροζ. Τόσο στο κινητό βλέφαρο όσο και στην υγρή γραμμή του ματιού, τόλμησέ τα και δημιούργησε μοναδικά makeup looks που θα κλέψουν τα βλέμματα!

https://www.odosaromaton.gr/show-metal-eye-shadow-no11-skia
https://www.odosaromaton.gr/skies-mation-fashion-make-up-no-10
https://www.odosaromaton.gr/molivi-mation-no-24-vert-d-eau

3. Έντονη λάμψη
Τα highlighters και οι illuminating powders έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας, δίνοντας την απαραίτητη λάμψη στο μακιγιάζ μας. Λίγη ποσότητα πάνω από το μάγουλο, στο κόκαλο της μύτης και στο λακάκι του άνω χείλους είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να ολοκληρώσεις το look σου. Επίλεξε τον χρωματισμό της αρεσκείας σου είτε ελαφρύ ροζ είτε σαμπανιζέ με ελαφρύ ιριδισμό και ολοκλήρωσε το μακιγιάζ σου για τη βραδινή σου έξοδο!