Μέντα. Ένα από τα κλασικά κι αγαπημένα υλικά της αρωματοβιομηχανίας κι όχι αδίκως! Προσφέρει φρεσκάδα που διαρκεί και κάνει τα αρώματα να κρατούν για πολλές ώρες χωρίς να χάνουν την ένταση αλλά και τον χαρακτήρα τους. Το μαγικό συστατικό που πέρα από τις ευεργετικές του ιδιότητες,  προσδίδει αυτή τη χαρακτηριστική δροσιά που κάνει τους περισσότερους άντρες να επιλέγουν το άρωμά τους βάσει αυτού.

Πολλά, λοιπόν, από τα αρώματα που βασίζονται στη μέντα έχουν ξεχωρίσει κι ανήκουν στις αγαπημένες επιλογές των αντρών παγκοσμίως! Εμείς θα παρουσιάσουμε τέσσερα εξ αυτών που αποτελούν μερικές από τις κορυφαίες προτιμήσεις τους.

 

1. Eros by Versace

Άλλη μια εκρηκτική δημιουργία του αγαπημένου ιταλικού οίκου. Η δροσιά και η φρεσκάδα αναβλύζουν από τον πρώτο κι όλας ψεκασμό! Ο συνδυασμός μέντας και βανίλιας προσφέρει  μοναδικό αποτέλεσμα, ιδανικό για εκείνους που αναζητούν ένα άρωμα που θα τους κάνει να ξεχωρίσουν!

 

2. Cool Water by Davidoff

Οι συστάσεις εδώ είναι περιττές. Μιλάμε για μια σταθερά στον χώρο των αντρικών αρωμάτων, μια κορυφαία επιλογή για χιλιάδες άντρες παγκοσμίως! Το Cool Water, χάρη στη μέντα και το θαλασσινό νερό είναι εκείνο το άρωμα που θα έλεγε κανείς ότι είναι συνώνυμο της φρεσκάδας και της ζωντάνιας. Είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες αλλά και για κάθε μια εκ των τεσσάρων εποχών, καθώς είναι διαχρονικό και κλασικό.

 

3.Polo Ralph Lauren Classic

Κλασικό και ξυλώδες. Άκρως σαγηνευτικό και χαρακτηριστικό άρωμα καθώς πέρα από τη μέντα περιέχει ακόμη νότες γαρύφαλλου, κέδρου και κεχριμπαριού. Δροσερό και ιδιαίτερο, δε θα μπορούσε φυσικά να λείπει από τη λίστα με τα κορυφαία αντρικά αρώματα. Πρωτοκυκλοφόρησε το 1978 κι έκτοτε αποτελεί δυναμική σταθερά στον χώρο της αρωματοβιομηχανίας.

 

4. Armani Sport Code

Μέντα, λεμόνι, πορτοκάλι και τζίντζερ υπογράφουν τη συνταγή της επιτυχίας! Δε θα μπορούσαμε βέβαια να παραλείψουμε το Sport Code του Armani από τη λίστα μας καθώς είναι μια από τις αγαπημένες επιλογές κυρίως νεαρότερων ηλικιών. Κατάλληλο για κάθε εποχή του χρόνου, είναι ένα άρωμα που δεν ξεχνιέται εύκολα.